Salma

21 år
168 cm høj
Vejer 62 kg
Ægte D skål
Velkommen til fuldstændig debuterende vanvittig smukke, forførende, sensuelle Arabic princess. Sproget er dansk, udseendet arabisk, attituden international og af sensuel kaliber. En unik perle til enhver dansk gentleman, der altid har haft drømmen om sex med en arabisk skønhed. Kom an frække fyr til 1001 nats eventyr.

Smuk, sød, dejlig og vild med sex. Hendes smukke ansigt, er breath taken, får mundvandet til at løbe og gør dig mundlam. Whau, for en skønhed. Store smukke, mørkebrune øjne med et kælent maneater glimt i. Et ualmindeligt sødt, dragende, flirtende smil med en perlerække af flotte, velplejede hvide tænder og fyldige, bløde, velformede læber, der mestrer lidt af hvert. Hendes taljelange,glansfulde, næsten sorte lokker, understreger hendes sensualitet og mystik.
Kroppen er Kardashian. Sprød, lækker timeglas med kurverne de helt rette steder. Fyldig rund popo, som får enhver mand til at savle og gør enhver kvinde en smule misundelig.
Store, ægte, legesyge bryster, du er inviteret til at forkæle og fordybe dig i. Smal, hvepsetalje og en slikkelysten, glatbarberet jomfrustram pussycat.

Mærk Skønhedens smukke, mørke hud mod din krop og dream away to paradise.

Klædt i eksklusive pikanterier, selvsiddende strømper og høje stiletter. Alt sammen lige til at pille af, så hendes smukke nøgne krop er lige til at dyrke. Altid velplejede lange lakerede negle og en pefekt make up, for kun at understrege hendes smukke træk.

Her har du en ægte tørklæde pige, som smider sløret og flasher sin feminine, seksuelle energi.
Fræk to the bone, kvik, selvsikker og guddommelig smuk.

Mød Salma på hendes aller første vagt i branchen fredag den 7. feb.

Træffes kun på Cassiopeia