Melina

23 år
158 cm høj
Vejer 52 kg
Ægte D skål
Vi byder velkommen til drøn smukke, piv frække debuterende Melina, som har sin første vagt søndag den 9. feb. Vildt spændt på frække mænds selskab og masser af hot sex og ballade. Dansk med tyrkiske rødder. Pigen du slet ikke kan få øjnene fra på din ferie til Tyrkiet. Turkish delight, når det er bedst.

Petite babe i særklasse. Smuk, som er drøm, sød som honning og fræk som en slagterhund. En ægte lille godte, du får lyst til at tage med hjem. Melinas ansigt er som taget ud af et modeblad. Store, varme brune øjne med et frækt glimt i. Et dejligt, charmerende smil, der gir' dig rejsning med det samme. Flotte, velplejede hvide tænder og de smukkeste, velformede, fyldige suttelæber, der sætte fantasierne igang om pust og blæs og andre delikatesser. Hendes guddommelige smukke ansigt er indrammet af glansfulde, karamelfarvede, lange lokker.
Hendes crispy, petite krop er lækker sol gylden fra naturen, silkeblød og bare hot. Store ægte bryster, der sidder lige som de skal. Strutter og kalder på din opmærksomhed. Hold dig ikke tilbage. De er direkte kontakter til den skønnes indre vildskab. Smal talje, en rund strutpopo og en jomfrustram, slikkelysten luksusmis.

Du møder en gudesmuk babe i særklasse, der er udadvendt, smilende, snaksaglig og vild med sex. Klædt i lækkert lingeri, selvsiddende strømper og høje stilletter. Klar til dig og banditten og en på opleveren.
Giv dig selv et strejf af den tyrkiske sol og bliv fyldt op af sund, dejlig, glad energi.

Mød Melina på hendes aller første vagt i branchen søndag den 9. feb.

Faste vagter:

Tirsdag 22 - 04
Lørdag 22 - 06 i lige uger

Træffes kun på Cassiopeia