Alba

23 år
171 cm høj
Vejer 53 kg
Ægte A skål
Vi byder velkommen til sødeste, kønne naturlige, 100% danske, brunettedarling Alba, som er i hopla og altid begejstret for frækt mandligt selskab. En godte for enhver mand, der vil i tæt kontakt med en naturlig smuk babe.

Alba er slank og velskabt fra naturens side. Hendes kønne ansigt, lyser op, når der er sexet ballade i farvande. Hendes charme, gør banditten hård og får dig til at slikke dig om munden. smukke, legende krystalblå øjne med det frækkeste glimt i. Fuld af flirt og 'jeg vil ha' dig glimt'. Hendes smil er også fuld af lir og ballade og aktiverer dine lyster på højt blus. Flotte, velformede læber og velplejede, hvide tænder. De nøddebrune lokker, når til skulderbladene. Glansfulde og pirrende, når de rammer din krop.
En slank, sprød ungpigekrop møder dig. En babe du bare må erobre. De dejligste ungpigebryster, der tænder vildt på at blive berørt. Brystvorterne er strittende og svære at holde fingrene fra. Helt flad mave, en rund, struttende pariserpopo, et par lange, veldrejede raceben og en jomfrustram, slikkelysten, inviterende pussycat.

Giv dig selv et skud af lækkerhed med denne godte, som får dig op i skyerne på en sanselig flyvetur.
Klædt i frækt lingeri, små gennemsigtige chemsier og høje hæle.