Larissa

23 år
167 cm høj
Vejer 59 kg
Ægte D skål
Velkommen til denne, smukke, elegante, forførende sexede skønhed. Ready to fuck, ready for fun. Smil, frækhed og forførende oplevelser. Frække fyre kom an. Der er guf på menuen.

Larissa er smuk som en drøm med et blændende kønt ansigt. Rødbrune lange lokker, der smyger sig omkring hendes kønne ansigt, på skuldrene og ned langs hende smukke ryg. Hendes turkise øjne er smilende, flirtende og funklende. Smilet er varmt, charmerende og går lige direkte i banditten. Flotte, velplejde, hvide tænder og en sød, fræk rødmalet trutmund med bløde, sexede suttelæber. Forestil dig lige de rødmalede læber rundt om dit kæreste eje.
Hendes krop er bolleklar, sprød, slank og feminin. Erotiske kurver lige til at tage fat på. Flotte, velformede, velsiddende ægte bryster. Kælelystne og legesyge. En smal talje, slank mave og en lækker, rund strutnumse. Jomfrustram luksus pussy, der har det bedst fyldt ud med din fræk bandit.

Du går ikke fejl af denne smukke universitetsstuderende babe, som mestre flere sprog på mange niveauer og som giver en udsøgt service, når du har brug for fuld forkælelse. Blid og lækkert, eller hårdt og djævelsk. kom frisk med dine uartige fantasier, som Larissa opfylder.
Iført frække pikanterier, sexede corsager og høje stiletter eller kinky breathtaken outfit og lårlange støvler.

Giv dig selv en smooth oplevelse i selskab med en lækker skønhed.

Mød Larissa på et frækt gæstevisit fredag den 3. jan.

Træffes kun på Cassiopeia