Sandra

28 år
173 cm høj
Vejer 63 kg
Ægte B skål
Vi byder velkommen til debuterende, smukke, vanvittigt søde, svenske Sandra. Hun springer ud som forførende kurtisane til glæde for enhver gentleman. (1. vagt den 3. okt. ). En ægte, lækker perle, der vil forsøde og fortrylle din body, soul and mind. Hun er one of a kind.

Høj, smuk, naturlig, charmerende, kvik, mild, blid og sød som den sødeste honning. Klassisk smuk med en sødmefuld udstråling. Hendes krystalblå øjne er smilende og udtrykker hendes naturlige imødekommenhed og hendes nysgerrighed. Smilet kommer lige fra hjertet og smelter, selv en hårdkogt bølle. Flotte, velformede læber og hvide, velplejede tænder.
Håret er skulderlangt, glansfuldt mellemblondt. Kroppen er af model kaliber og lige til at erobre. Slank uden at være tynd med runde slanke former. Virkelig velformede ægte ungpige bryster, der holder af at blive kælet og betragtet. Flad mave, slank talje, en fast, rund yderst attraktiv strutpopo. Lange slanke, velformede raceben og en spindende, inviterende, stram luksuspussy.

Sandra er det perfekte knald, før dagen begynder, i frokostpausen, efter en lang dag på jobbet, eller når som helst.
Hun løfter dig op med sin oprigtige glæde, sit charmerende væsen og sin svenske skønhed.
Indbydende at se på med sine franske pikanterier og høje hæle er hun lige til at tage med i seng og få den skønneste kæresteoplevelse med.

Email: SandraSandraCS56@gmail.com

Faste vagter:

Lørdag 10 - 22 i lige uger

Træffes kun på Cassiopeia