Josefine

28 år
170 cm høj
Vejer 60 kg
H skål
Vi byder velkommen til denne vanvittig, smukke model, som ikke kun er smuk som en drøm, hun er også både sød, begavet, sensuel og super sexet med en forførende, charmerende udstråling, der slår dig helt omkuld. Den perfekte pakke.

Josefine er en babe, enhver mand vil slikke sig om munden efter. Modelhøj med en lækker, slank, velskabt bollekrop.
Hendes ansigt er smilende, blændende smukt, som taget ud af et magasin om skønhed. Smukke, drillende, lysebryne øjne med et varmt og flirtende glimt i. Et smil der smelter dit hjerte og opstemmer banditten med store, bløde, sensuelle læber og en perlerække af flotte, hvide tænder. Håret er taljelangt, smukt gyldenbrunt, glansfuldt og velplejet.
Hendes lækre , silkebløde krop må du bare røre og fordybe dig i. Veltrænet med store, frække legesyge bryster. En drøm for enhver breastlover. Hold dig ikke tilbage. De skal have opmærksomhed, som de fortjener. Flad mave, smal talje og et par lange, veldrejede, solbrune ben. Missen er af luksus kaliber, glatbarberet, silkeblød og tager med største fornøjelse i mod dit selskab.

Hos Josefine får du oplevelser, du sent vil glemme. Hun nyder i den grad en fræk mand der tilbeder hende og i retur får du max forkælelse og hendes kvikke, nærværende, feminine selskab.
Dejlige varme, kæresteoplevelser venter dig. Frække, sexede, forførende oplevelser og bare oplevelser i stride strømme.

Mød den skønne på sin første vagt i branchen lørdag den 5. okt.

Fast vagt:

Lørdag 10 - 16 i lige uger

Træffes kun på Cassiopeia

E-mail : Josefine-cs@outlook.dk