Sofie

28 år
168 cm høj
Vejer 55 kg
F skål
Velkommen til fuldstændig debuterende, vanvittig søde, smukke, lækre Sofie, som af nysgerrighed, spænding og seksuelt drive, springer på langnet for at berrige sig selv og frække fyre.

Blondinebabe med krut i. Smuk og sød og lige til at hive med i seng. Hendes ansigt er smukt og charmerende med store mørkeblå øjne med et sexet, forførende glimt i. Hendes smil, går lige i bukserne og får banditten til at rejse sig med det samme. Store, fyldige, sensuelle læber, der kysser og sutter som en drøm. Flotte, velplejede hvide tænder, der sidder perfekt. Hendes lange, blonde lokker falder smukt ned over skulder og ryg og kilder dig frækt, når de rammer dig, mens den skønne udforsker din krop.
Hendes krop er slank og sprød og endnu smukkere, når hun ligger i sengen og vrider sig i vellyst. Store bryster, du har fri licens til at lege med. De elsker en ivrig mandehånd. Helt flad mave, en rund og fast lille strutpopo og en slikkelysten, spindende, glatbarberet pussycat.

Du er hermed inviteret til smilende Sofie på slap line.
Hendes udseende med hendes store pornobryster er fandens frække, hendes personlighed er varm, kærlig og nærværende. Du får det hele i pakken.

Klædt i pikant lingeri, sexede kjoler, høje sko, eller støvler.

Faste vagter:

Onsdag 22 - 04
Lørdag 16 - 22 i lige uger
Søndag 22 - 04 i ulige uger

Træffes kun på Cassiopeia

NYT, NYT, NYT: Onsdag i lige uger og søndag i ulige uger tilbyder Sofie drop dead lesbisk med sexede Madelaine