Marie

28 år
157 cm høj
Vejer 45 kg
Ægte B skål
Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende (1. vagt onsdag den 15. maj) vanvittig smukke petite Marie, der med ægte flirt og sødme, fortryller enhver mand til de skønneste sexoplevelser. Tøv ikke, der er glædeseleksir til dig.

Marie er en 1. klasses babe, der får mundvandet til at løbe og smager efter mer' og mer'.
Hendes virkelig smukke ansigt, slår dig om kuld. Store, mørkebrune dådyr øjne, der kigger kælent, frækt og flirtende på dig. Hendes smil går lige i banditten. Flotte, velplejede hvide tænder og fyldige sensuelle læber, der giver et vildt kick, når de berører dit kæreste eje. Lange mørke, glansfulde lokker indrammer hendes smukke ansigt og understreger hendes sydlandske udseende. Sydlandske aner, dog 100 % dansk.
Hendes slanke, crispy veldrejede bollekrop, er som skabt til synd. Veltrimmet, smidig og yndefuld med en flot glat, gyldenbrun hud, der får dig til at sitrer i hver en celle ved kontakt, som der er uendelig af. Flotte, struttende ægte bryster, helt flad mave, en rund, fast strutpopo og en silkeblød, glatbarberet luksuspussy.

Marie er feminin til fingerspidserne iført frække pikanterier og høje hæle. Sød, køn smilende, lattermild, imødekommende, serviceminded og med et stort begær. Enhver mands drøm.

Tillad dig selv at overgive dig til denne skønhed og mærk suset, varmen og lækkerheden, når I smelter sammen.
Der er dømt luksusforkælelse i særklasse.

Fast vagt:

Lørdag 22 - 06
Lørdag 16 - 22 i lige uger
Søndag 10 - 16 i lige uger

Træffes kun på Cassiopeia