Leela

22 år
165 cm høj
Vejer 52 kg
F skål
Velkommen til denne breath taking, mørke skønhed. Leela slår fuldstændig benene væk under dig med sin skønhed, sødme og stil. Du er solgt med ét og må bare have hende med i seng.
Gentlemen og drengerøve, her er virkelig en éner, du ikke vil gå glip af.

Smuk som en drøm. Den mørke skønhed, du altid har drømt om at komme tæt på. Hendes guddommelige ansigt, får dig til at smelte. Smukke, funklende mørke øjne og et unpigesmil, der får alt til at rykke sig i dig. Flotte, velplejede hvide tænder og et par smukke, fyldige, velformede læber. Numselange sorte lokker, der understreger hendes sensualitet og sexyness.
Hendes top sprøde killer krop af skabt til synd. Slank, stilfuld og yndefuld med smukke, feminine former og et par vanvittig store, flotte helt ægte bryster, der kalder på leg. En drøm for breast-lovers og mænd med hang til smukke bryster. De er kælelystne, legesyge og tænder den skønnes begær, så hold dig endelig ikke tilbage.
Slank, hvepsetalje, en rund fast strutpopo og en spindende, inviterende, jomfrustram, glatbarberet pussycat.
Hendes smukke, fine, mørke hud, er som silke og du vil elske at ligge tæt op ad den og kæle den.

Et smukt ydre og et lige så smukt indre. High class darling ,hvor stil, service og ægte lyst er top. Du vil forsvinde i en drøm af uvirkelighed i selskab med Leela. Hun forfører dig med charme og varme og fortryller dig med skønhed fra yderst til inderst. Breath taking, mind blowing - intet mindre.
Du får en oplevelse ud over det sædvanlige, som sætter sig dybt i din bevidsthed.
Giv dig selv en unik gave med et besøg hos denne babe.
Iført frække franske pikaterier og høje hæle. Alt sammen lige til at pille af.

Første vagt på Cassiopeia torsdag den 7. marts.

Træffes kun på Cassiopeia