Anna

32 år
168 cm høj
Vejer 68 kg
Ægte H skål
Velkommen til denne stjerne. Sød, imødekommende, serviceminded by heart, umættelig sexlyst, mentalt, kropslig og emotionelt begavet. Smuk og med en kanon udstråling. Det perfekte elskerinde sidespring for den travle forretningsmand og det hotte, lidenskablige knald for den frække drengerøv. Anna's got it all.

Vanvittig sød, varm, kærlig og med en sexlyst, der ganranterer dig mere end fuld valuta for pengene. Anna er ægte hele vejen igennem og meget generøs med både tid, service og nærvær. Hun glemmer alt om tid og rum, da hun fordyber sig i jeres nydelse. At give og modtage er vigtigt for den skønne, for at gå i perfekt symbiose og harmoni, for jeres fælles oplevelse.
Hun har et utrolig kønt ansigt og en udstråling, du bliver fanget ind af. Smukke, varme, funklende jadegrønne øjne, der smitter enhver med sin positivitet og det flirtende glimt.
Et ualmindeligt dejlig og charmerende smil, der kommer lige fra hjertet og ikke er til at stå for.
Bløde, sensuelle sutte og kysselæber og en perlerække af hvide, velplejede tænder.
Hendes gyldenbrune skulderlange lokker, indrammer hendes charmerende ansigt og pirrer frækt din lystne krop, ved lette berøringer.
Anna har en knald lækker krop med flotte, feminine kurver, som sidder præcist hvor de skal. Lige som en rigtig mand kan lide en kvinde. Store, ægte H-skåls bryster, du endelig ikke må holde dig tilbage fra at dyrke. Et hit for babsomaner. Dyrk dem, kys dem, kæl dem og giv dem fuld opmlrksomhed. Du bliver fuldt ud belønnet af Annas lyst og begær, som tændes endnu mere af dine berøringer.
En fræk græskelskende røv, som inviterer til græske delikatesser. Kom bare an i den forbudte, stramme indgang.
Slanke, veldrejede ben, der samles i en slikkelysten bikinitrimmet pussycat.

Mon ikke du har fantaseret om at knalde din flotte, kvindlige chef? Nu har du muligheden.
Anna er den powerfulde leder til daglig. Når dagens pliger er overstået stiger hun ned af chefstolen, tager plads på de frække lagner og lader den legesyge babe komme på banen. Her får du intense, nærværende kæresteoplevelser i særklasse, du sent vil glemme. Din hemmelige kæreste under stjernerne, der giver dig alt hvad du behøver og mere til.
What's not to like?

Klædt i flotte, feminine pikanterier, corsager, hofteholder og naturligvis høje hæle.

Træffes kun på Cassiopeia

Mail-adresse: anna.fra.cassiopeiastars@gmail.com