Malou

23 år
161 cm høj
Vejer 46 kg
D skål
Velkommen til smukkeste stilfulde dansk/asiatiske skønhed, der tager dig med storm.
Med smil og stil forfører hun enhver gentleman og drengerøv og giver fuld valuta for pengene og mere til.
The girl from your dreams, som du endelig for chancen for at komme tæt på.

Malou er smuk som en drøm med en fantastisk udstråling, der får mundvandet til at løbe. Varm, smilende med en sprudlende, positiv energi. Smukke, nøddebrune øjne med et kælent glimt i og den sødest lille trutmund. Fyldige, sensuelle læber, der leder tænkerne hen på blide kys og frække, franske fristelser. En flot perlerække af flotte, velplejde, hvide tænder. Hendes guddommelige smukke ansigt er indrammet af lange, glansfulde sorte lokker.
Slank, petite elskovskrop. Trænet, smidig med en silkeblød gylden hud, du vil elske at kysse og kærtegne. Flotte struttende store bryster, der med stor fornøjelse og taknemmelighed tager imod din opmærksomhed.
Helt flad mave. En jomfrustram, slikkelysten, glatbarberet luksuspussy, der har det bedst i din bandits frække selskab og din ivirige tunge.

Malou er den stilfulde, high class babe, der springer ud som forførende kurtisan, for at forsøde sig selv i sin travle hverdag og uddleve sin drøm om uforpligtende sex i alle varianter. Hendes varme kærlige væsen indfanger enhver og hendes lyst til gensidige fornøjelser, er ikke til at tage fejl af. Soul, body and mind er i perfekt harmoni, så udover en dejlig elskerindeoplevelse med en smuk gudinde, er hovedet også skruet godt på og en lille inspirerende snak, er der bestemt også plads til.

Klædt i eksklusivt lingeri og høje hæle er hun klar til at blive pakket ud.

Træffes kun på Cassiopeia