Frigga

38 år
180 cm høj
Vejer 80 kg
Ægte F skål
Velkommen til denne debuterende milf Frigga, som springer ud udelukkende med lysten og begæret som drivkræft.
Smuk, powerfuld, begavet og med en stor sexlyst du vil nyde godt af. Kom an kære gentlemen og drengerøve, her er virkelig en kvinde der vil dig og jer 100 %.

Frigga er den nordiske gudinde. Smuk og naturlig med lidt klædelig kropspynt. Et smukt ansigt med den mest indtagende, varme, kærlige udstråling. Powerfuld og temmelig bad ass på den ultra fede måde. Hendes smil stråler som den varmeste sol og kommer lige fra hjertet. Du vil sjældent møde et smil som dette. Flotte, velplejede, hvide tænder der sidder perfekt i hendes blændende smil. Wau, for en solstråle. Flotte, veformede læber, der føles godt i et kys og både føles og ser godt ud om din rejste stang. Hendes smukke, kærlige grønne øjne, klæder dig af og sender små frække glimt af vellyst og flirt.
Taljelange blonde lokker, indrammer hendes smukke ansigt og i jeres leg kilder dig sensuelt og er med til at gøre dig endnu mere spændt og tændt.

Frigga er en kvinde med former. Flotte, kvindlige former der godt må tages fat i. Store, legesyge, berøringskrævende, bløde bryster. En drøm for breast-lovers. Kom og tag for dig at disse 2 smukke, velformede bubbies.
Lækker, fyldig røv, som du også gerne må tage fat i. Æggende, vrikkende, struttende. En drøm for butt-lovers. Er du brystmand, eller røvmand, eller begge dele, er du in heaven. Lange velformede ben, der samles i missen, som er våd, villig og klar til dit selskab. Pikantbarberet, slikkelysten, spindende og playfull.

En rendyrket naturlig smuk kvinde, der giver dig en på opleveren med sit ualmindelige skønne væsen og fantastiske udstråling. Debuterende, men bestemt ikke uerfaren. Du oplever sex i en anden dimension.

Alle blide former nydes i fulde drag. Lettere dominans og så er Frigga virkelig i sit rette element, når hun får lov at overgive sig til dig som slavepige. Hun elsker at slippe kontrollen og lade sig forfører og kontrollerer.


Klædt frækt og forførende i blonder, eller feminine corsager, selvsidende strømper og høje hæle.

Fast vagt:

Mandag 16 - 22

Træffes kun på Cassiopeia