Nadia

24 år
172 cm høj
Vejer 62 kg
Ægte C skål
Velkommen til denne fuldstændig debuterende, blændende smukke, sprudlende, sexede, senorita-darling Nadia, som med højt humør, er åben, givende, fyldt med frækhed og let til latter, tager imod frækkerter, som er klar på legende sex med en spansk modelsmuk babe.

Høj, smuk, feminin og bare lækker, møder du denne babe, der gir' dig det største smil på læben. Du bliver mødt af et stort varmt smil fra den smukkeste babe, som oser af friskhed, frækhed og fabulous-hed. Hun har det kønneste ansigt med store, flirtende oceanblå øjne, der slår dig helt ud af kurs på den fede måde. Hendes sexede glimt i øjet, kan få dig til hvad som helst. Watch out! ;) Hendes korte sorte krøller, understreger hendes friskhed og sensualitet.
En flot, slank legesyg krop med smukke feminine kurver møder dig. Nadia bevæger sig med ynde, elegance, selvbevidsthed og masser af raffineret girl power. Svært at stå for.
Ægte, velsiddende bryster, der ligger godt i hånden på enhver mand. Slank talje og en rund, fast strutnumse. Lange, veldrejede ben og en slikkelysten, balladelysten, glatbarberet pussycat.

Skønheden er klædt i frække pikanterier og høje hæle.

Nadia er spansk, sexet, sød, sensuel, unik, kærlig, kælen, hot, lækker, smilende, lattermild, ualmindelig dygtig til mænd og meget mere. What's not to like?

Faste vagter:

Fredag 16 - 06 i ulige uger

Træffes kun på Cassiopeia