Rinia

37 år
160 cm høj
Vejer 53 kg
D skål
Velkommen til klinik debuterende søde, smukke, forførende Latina darling Rinia, som glæder sig til frække, fede, våde, spændende oplevelser med milf elskende gentelmen og frække fyre.

Rinia er en ualmindelig lækker, elegant milf med en knald fræk sexappeal, der tager dig med storm. Født under sydamerikas sol og palmer under en heldig stjerne. Sød, smuk, sexet, intens, kærlig, nysgerrig, kvik og alt mulig andet. Hun har hele pakken. Er samtidig en storm i en seng og den dejligste kæresteoplevelse. What's not to like.
Store smukke, varme, flirtende brune øjne og det dejligste smil. Flotte, velplejede, hvide tænder og et par velformede, bløde suttelæber. Smukke, glansfulde, mørke lokker falder smukt om hendes skuldrer og ryg og understreger hendes varmblodige latin blod.
Du bliver mødt af en sprød, 'ready to fuck' killerbody. Fast, veltrænet, velproportioneret med et par letantændelige, velformede store bryster, smal talje og en flad veltrænet mave, flotte, silkebløde ben, en perfekt, rund, stram sambapopo og en inviterende, spindende, pikantbarberet luksuspussy.

Kom og hyg med en darling der gør dig helt kulleret på den fede måde. Hun har alt, du kan ønske dig. Et flot udseende, et kærligt væsen og en kæmpe sex appetit. Hun er pigen du har ledt efter.
Altid smilende, velformuleret, elegant, imødekommende, serviceminded, sulten efter sex, legesyg med et stort ønske om du skal få den fedest oplevelse.
Rinia er klædt i sexede pikanerier og høje hæle.

Faste vagter:

Onsdag 8 - 16
Torsdag 16 - 22

Træffes kun på Cassiopeia