Jessica

23 år
174 cm høj
Vejer 55 kg
D skål
Velkommen til denne fuldstændig debuterende latinogodte (1. vagt lørdag den 5. maj), som med både indre og ydre glød tænder flammen i dig og på ægte sensuel, sexet, vild og forførende latino vis, tager dig med storm og sender dig i højderne med sin skønhed og søde charmerende personlighed.

Jessica er den smukkeste modeldarling. Lys mulat med et gudesmukt ansigt. Store brune øjne, der flirter og funkler og et fandens indbydende smil, der får dig til at smelte. Perfekte, velplejede, hvide tænder og de blødeste, fyldige, velformede læber, der er lige til at kysse på og som gør banditten eksplosionsklar, når de omslutter dit kæreste eje.
Forestil dig at kigge ind i hendes smukke øjne, samtidig med du ser og mærker de fyldige læber bevæge sig i frækt tempo op og ned af banditten.
Hendes smukke ansigt er indrammet af lange, sorte, glansfulde lokker.

Jessicas krop er super slank og yderst velformet. Smuk, lysebrun, silkeblød hud og et par berøringsgrådige velsiddende bryster. Helt flad mave, slank talje og den flotteste, runde, faste samba strutpopo. Lange, velformede raceben, der når du spreder dem let, flasher en velduftende, slikkelysten, glatbarberet luksuspussy, der inviterer til fræk latinofest.

Du finder den smukke, smilende, sprudlende, iført sexet, elegant lingeri og høje stilletter, eller lårlange støvler.

Som taget ud af Vogue, vil din drøm om modellen gå i opfyldelse og din oplevelse printe sig ind i din bevidsthed.

Jessicas aller første vagt i branchen lørdag den 5. maj 10 - 16

Træffes kun på Cassiopeia