Kayla Krystal

25 år
170 cm høj
Vejer 58 kg
E skål
Velkommen til denne toptunede, gudesmukke, smask lækre topmodel, der med sin skønhed, sprudlende energi og sexede attitude, slår benene væk under dig og får det 3. ben i hårdt, rejst 'jeg vil ha' dig' gear.

Kayla er enhver mands drømmebabe. She's got it all. Et blændende smukt ansigt med store, flirtede, himmelblå øjne med det frækkeste glimt i. Hendes smil er blændende, smittende og kommer direkte fra hjertet. Bløde, fyldige suttelæber og en perlerække af flotte, hvide tænder. Lange, mørke lokker, der glansfuldt falder smukt ned af ryggen til hendes velformede, runde, perfekte pariserpopo.
Hende veltrænede krop er skabt til synd. Smidig, livlig og legende er Kayla klar til nærværende, kærlige og hotte oplevelser. Hendes silkebløde hud elsker dine lidenskabelige berøringer og hun elsker at belønne dig med berøringer, som får dig i den 7. himmel. Forestil dig lige at tage den skønne i en doggy-style, så du samtidig kan nyde hendes velformede popo og se hendes smukke ansigt i spejlet.
Store, struttende E-skål bryster, flad mave, lange, veldrejede raceben og en slikkelysten, glatbarberet, feststemt luksuspussy.
Hele herligheden er til start pakket ind i eksklusivt blondelingeri, selvsiddende strømper og høje hæle og mere end klar til at blive pillet af.

Oplev denne sofistikerede babe for fuld udblæsning og lad hende forføre dig med intense, saftige sexoplevelser.

Fast vagt:

Onsdage 8 - 16

Træffes kun på Cassiopeia