Annabelle

24 år
165 cm høj
Vejer 55 kg
Ægte B skål
Velkommen til ultra sprøde, vanvittig søde, salige, sexede, smagfulde, slikkelystne Annabelle, som er fortryller enhver gentleman med hendes kønne ydre, søde indre og sexede udstråling.

Annabelle er en lille lækker, nipset godte, du bare har lyst til at tage med i seng og forkæle. Du kan dog være sikker på også at blive forkælet til fingerspidserne, præcis som en mand ønsker at blive forkælet.
Hendes könne ansigt udstråler en kombination at sexyness og uskyldighed. Smukke, varme, sultne brune øjne og det dejligste ungpigesmil. Flotte, velplejede, hvide tænder og bløde, sensuelle suttelæber.

Hendes sexede petite krop bevæger sig med ynde og smidighed. Struttende, velformede, legesyge ungpigebryster. En helt flad mave, en stram, vild og fræk, glatbarberet pussycat og en kuglerund fast strutpopo.

Du møder en køn, frækkert, der gir' dig en fest på lagnet. Smil, latter, nærvær, kærtegn og intensitet er nogle af de velsmagende ingridienser i din hotte sexcocktail med den skønne, som vil være klædt i uartigt outfit og høje hæle.