Amanda

28 år
160 cm høj
Vejer 54 kg
Ægte B skål
Vi byder velkommen til kønne Amanda, som ligger klar med sin lyst og sit begær og venter på gensidige fornøjelser med friske gentlemen og frække fyre.

Køn lille naturlig nips, der er lige til at tage med i seng. Amandas kønne naturlige ansigt, er omringet af en fræk, blond korthårsfrisure og er attraktivt og indbydende med en frisk, naturlig skønhed. Smukke, funklende krystalblå øjne med et varmt og kærligt blik i.
Du bliver mødt af det sødeste, ægte smil, der får banditten til at rumsterer og vækker hjertet. Fyldige, bløde suttelæber, som uden tvivl vil klæde banditten og flotte, velplejede tænder.

Hendes frække, slanke, nipsede krop er sprød og veltrænet. Faste struttende ægte bryster, helt flad mave og en jomfrustram, inviterende, naturlig pussycat. En stram lille pariserpopo og et par veldrejede lækre, slanke ben.

Denne lille darling er pakket ind i friske pikanterier og høje hæle.

The girl next door, som godt kan være lidt genert, men får du trykket på de rigtige knapper, udforlder der sig en passioneret kærlig, empatisk og sexsulten godte, der bliver tændt ved at tilfredsstille en mand og samtidig selv tager for sig af den seksuelle buffet. Hun elsker berøringer, både at gi' og få, så hold dig ikke tilbage med kærtegnene og du vil bliver rigt belønnet.

Fast vagt:

Tirsdag 16 - 22

Træffes kun på Cassiopeia

Mail adresse: Cassiopeiastarsamanda@gmail.com