Sara

21 år
162 cm høj
Vejer 53 kg
Ægte A skål
NYE BILLEDER MAJ 2017

Velkommen til smukke, smilende, charmerende, forførende fuldstændig debuterende (1. vagt lørdag den 18. juni) 21-årige svenske Sara. En urørt blomst i branchen, som er klar til at springe ud i al dens skønhed og flor for dele frække studine fantasier med dig.

Ung, smuk studine, sprød og petite lige til at tage med i seng møder du denne svenske, lækre hottie.
Et smukt, smilende ansigt med flirtende, uartige, fortryllende smaragd grænne øjne. Et hjertevarmt smil med en snært af frækhed. Store, bløde, glossy læber og flotte, hvide velplejde tænder. Den skønne er smilende og lattermild og smitter enhver omkring sig med sin positive, nysgerrige attitude.
Lange, næsten sorte, glansfulde, velplejde lokker indrammer den skønnes smukke ansigt.

Sara har en sprød, fræk ungpigekrop- Yndefuld, smidig , slank og petite. Kælne, struttende ungpigebryster, flad mave og en kuglerund, struttende , juicy popo. Hendes jomfrustramme luksuspussy er helt glat og blød og klar til dit frække besøg.

Du møder en pige med en klassisk skønhed, kombineret med en knald fræk attitude, iført smukke, franske blonde pikaterier og høje hæle. Sara er en pige der går højt op i sit udseende, altid lækkert eksklusivt klædt og pyntet med smukke smykker og velplejet hele vejen igennem.

En godte der privat har været seksuelt meget nysgerrig og derfor ikke er helt uerfaren ud i div. seksuelle discipliner.

Faste vagter:

Lørdag 16 - 06 i lige uger
Søndag 10 - 22 i lige uger

Træffes kun på Cassiopeia

Mail: Saracassiopeiastars@gmail.com