Jess

28 år
162 cm høj
Vejer 57 kg
C skål
Ualmindelig attraktiv, forførende skønhed af den sødeste slags - simpelthen en vaskeægte drømmebabe.
Jess er utrolig smuk og har et meget posetivt og dejligt væsen. Hun er
pigen der laver ballade i enhver mands drøm. En gennemført kæresteoplevesle.
Uskyldig og uspoleret, men dog med en sprudlende energi i dobbeltsengen. Dit forbudte, men absolut sødeste sidespring
Den unge karrierepige, som lader business, være business og dyrker sin frække hemmelige fantasi med kavlitetsbevidste gentlemen, som kryderi i den ellers travle world of business.

Fantastisk flot, sprød og helt perfekt drømmebabe. Et meget smukt ansigt, som du uden tvivl vil falde helt i svime over. Markerede kindben, Store zafirblå øjne og et blændende, charmerende ungpigesmil med en perlerække af funklende hvide tænder. Lange, glansfulde og smukke mørkebrune lokker, som understreger hendes skønhed.

Jess' krop er en drøm. Fast og spændstig, veltrænet med en silkeblød hud og flotte former. Slank med perfekte feminine former. Smal talje, flotte runde hofter og en spindende, velsmagende, pikantbarberet, jomfrustram honningmis.
Hun har de lækreste kælne små ungpigebryster og har desuden meget smukke og velplejede hænder og fødder med ægte velplejede, lakerede negle. Alt er ægte, ingen tattoos, eller piercinger.
Hun ligner uskyldigheden selv, men skindet bedrager.

Det falder helt naturligt for Jess at yde en service, som du vil nyde i fulde drag. Hun er bestemt også pigen, som ikke holder sig tilbage for din opmærksomhed. Kærtegn og berøringer bliver nydt full on.

Eksklusiv, klassisk outfit. Blonder, stilletter og helt igennem feminin.

En helt igennem feminin, dugfrisk og indbydende solstråle - En vanedannende delikat drømmebabe af 1. klasse

Fast vagt:

Fredag 16 - 22

Jess træffes kun på Cassiopeia