Lulu

22 år
175 cm høj
Vejer 60 kg
Ægte B skål
Velkommen til fuldstændig debuterende, vanvittig smukke Lulu, som springer ud som den friske, berusende forårsblomst med gnisten, nysgerrigheden og lysten i fuldt flor(1. vagt. den 30. jan. ). Gentlemen og drengerøve kom frisk og tag for dig af denne sexuelle nektar.

Smuk, som en drøm, sød som honning og fræk som en slagterhund, vækker denne darling alle dine sanser i en beruselse af ophøjet lækkerhed.
Modelhøj, slank og med et forførende smukt ansigt. Flirtende, kønne smagradgrønne øjne, der viser lyst og spænding og 'kom og tag mig'. Den sødeste lille trutmund med et par velformede suttelæber og flotte velplejede tænder i et smil, der gør dig blød og tænder din seksuelle flamme.
Hendes taljelange mørke lokker indrammer hendes smukke ansigt og understreger hendes sødme og vildskab, der fusionere i perfekt harmoni.
Lulu har en killerkrop, du bare må undersøge. Slank og utrolig velskabt. Flotte, struttende ungpigebryster, der kræver din opmærksomhed. Slank talje og en uartig, rund, fast strutrøv.
Lange, slanke veldrejede raceben, samlet i en jomfrustram glatbarberet, spindende pussycat.

Lulu er gaven til enhver gentleman og drengerøv. Sød, serviceminded, imødekommende, velformuleret og fantastisk hele vejen igennem. En frækkert på lagnet. Hæmninger er for hende et ukendt begreb. Hun kan lide det lidt vildt, så skal manden virkelig komme op i dig og fløjelshandskerne være parkeret derhjemme, så har du chancen her. Lulu kan lide du tager godt fat og kaster hende rundt. Vildt og sjovt, det er lige Lulu. Du skal dog ikke holde dig ikke tilbage, hvis du er den stille type i sengen. Den side mestrer hun også. Dyb, passioneret nærvær og intimitet er velkomment. Hun tager imod nydelse i alle aspekter.
Klædt i lækkert lingeri og høje hæle.

Faste vagter:

Mandag 8 - 16
Onsdag 16 - 22
Lørdag 16 - 22

Træffes kun på Cassiopeia