Cille

30 år
178 cm høj
Vejer 58 kg
C skål
Velkommen til Cilles eventyrlige, forførende og univers. Her får du smukke, indlevende, inspirerende oplevelser, som gør din dag gladere og smukkere. Din secret lover, du vil tænke på med et smil og vende tilbage til gang på gang, for at blive fyldt op med eventyrlige, sexuelle energier.

Ultra langbenet, smuk blondine med en slank, flot og lækker elskovskrop. Veltrænet, smidig og uimodståelig. Flotte struttende bryster, der har det bedst, når de soler sig i opmærksomhed fra frække fyre. En smal talje og en fast, struttende pariserpopo. Missen er stram, glat, velduftende og bare lækker.

Cilles smukke ansigt er indrammet af lange glansfulde lyse lokker. Hun har de mest forførende, funklende lyseblå øjne, der kigger frækt og kærligt på dig og får det til at rumsterer i banditten. Et indbydende drømmesmil, fyldt med charme og flotte hvide tænder. Cille er pigen du bare må ha'.

Du møder en velplejet lækker godte iført frække, franske pikanterier og høje hæle, som elsker at yde en god service og tager imod med lige så stor fornøjelse.
Frækt, frækt, frækt, så er Cilles absolut speciale sprøjte orgasme

Faste vagter:

Tirsdag 8-16i lige uger
Fredag 16 - 06 i ulige uger


Træffes kun på Cassiopeia

Mailadresse: cille.cassiopeia@hotmail.com