Naya

26 år
178 cm høj
Vejer 55 kg
B skål

Anmeldelser for Naya


Naya of cassiopeiastars- A true sex goddess

Skrevet af FlyingDick på Eroguide: She is too hot for me. Not just by look but also by the way she took me. From the moment she entered the room to the last second I was leaving the place it was really hot and intensive. Only after few minutes room temprature was over 100. It was like become taken by a sex hurricane. I asked her to slow down as I was already very sweaty although I am in condition physically. I think she faked some orgasms. But still this was great as this requies a lot of body tensions and passion in sex. She smells great- fully eatable No tattoos- a plus. I didn't notice if there are any. I was too busy I guess to find out. In a position it felt like making love with Venus (a painting by Jean-Léon Gérôme) watching her beautiful body in mirror. She is very booked. But hey, lucky me Thank you darling for a fantastic time. Looking forward to the next appointment Face: 8/10 (with smile that happened quite often 9/10). She is a look-alike of Beverly D'Angelo in her 30's Body: Body of goddess 10/10 Breasts: OMFG, the most beautiful ones 10/10 If you are like me a breast- loving guy you will be in heaven. Sex: 10/10 Place: 10/10

Skrevet af Il.Gallo på Eroguide:

Jeg efterlyste for noget tid siden lækre, danske piger og der kom mange gode bud. Flere andre forslag har bare ikke lige passet ind i en stram! kalender. Efter lidt søgen hist og pist landende jeg i Ringstedgade i sidste uge, hos Naya fra Cassiopeiastars. En time med fuld skrald - hold nu kæft hun er fræk. Kan ikke helt lure om jeg har rusket hende før, men hun minder mig om et rigtigt godt knald for et par år siden. Fint værelse med spejl i loftet, pænt frækt at ligge på ryggen og få et dybt, vådt blæs og nyde synet af Nayas røv i spejlene i loftet og på væggen. Brysterne har fået en hjælpende hånd, men de er ikke mindre krammelystne af den grund. Lidt følsomme brystvorter, som jeg ellers nyder at klemme grundigt. Naya nyder både en fast hånd og en blid tunge - alt i alt en rigtig god oplevelse der tåler gentagelse. Vel afvasket og retur på gaden med et smil på læben og en herlig duft i næsen.

Skrevet af Revisorman på Eroguide

Halleluhja for en julekonkurrence hos Cassiopeiastars. Var så heldig at vinde en tur i kanen med en af de skønne piger, og valget faldt let på Naya, som forkæler os med et frækt comeback. Den vundne halve time blev toppet med yderligere en time – når man nu er kommet ud af huset skal den da have gas. Og gas fik den – Naya er sjælden af sin art; sød, lækker og intelligent. Desværre uden billeder, men hun er 9,98 på en 10-skala... Gensynsglæden var stor og det blev jeg også hurtigt. Men først skulle hun bindes på hænder og fødder, bind for øjnene og høj musik i højtalerne. Så kunne de faste klask røven ikke høres i hele huset… Naya er ikke genert og ej heller berøringsangst. Lækker fræk massage afløses af røvfuld, hun lokker med sin røv der tigger om at blive taget fat om. Liggende bundet på maven, høj stønnende af liderlighed. Drille, kysse, fat om halsen, trænger dybt op i hende -SMÆK SMÆK… Løsner op for rebene og væk med blindfold. Tror vi kommer de fleste verdenshjørner rundt – pause!! Ahh, veltilpas henslængt og Naya tager fat og sutter mig helt stiv igen. Hun leger med sin tunge og hænder og skiftevis gejler og tager mig dybt i halsen. Min tur til at slikke; fast, blidt med legende fingre – hun siger ikke nej… Der skal rides, dybt og langsomt – hurtigt og voldsomt. Naya vender sig og rider mig med ryggen til – med udsigt til hendes stramme røvhul. Jeg fugter min tommelfinger og presser forsigtigt på… KAPAU Det kunne hun godt lide og jeg tømmer mig fuldt og helt!!! Jesus for et gensyn… Afmontering af gummi, aftørring og frisk vand i glasset – så er der lige tid til lidt hygge inden lysshowt begynder. Hurtigt bad så videre i byen til julegaveindkøb, let på tå!!!