KlummeBØF OG BLOWJOB

Mandag var ikke en sædvanlig dag på CAS. Og dog, for stemning, det var der - det synes jeg der er HVER gang CAS teamet er samlet! Men denne dag, havde jeg gået og været lidt spændt på, da det var det første event, jeg skulle deltage i. Stemningen var helt oppe i vejret tidligt fra morgen stunden. Vi var en del piger på CAS, da vi skulle have det hele til at spille, og vi kunne alligevel alle sammen formå at gøre klar til vores B&B event i højt humør med god musik, høje stiletter og frækt lingeri.

Jeg var begyndt at få sommerfugle i maven, da tiden nærmede sig til gæsterne skulle ankomme. Det ringede på døren, og de første gæster blev præsenteret og vist ind i det store værelse af vores søde og smukke teledame Viktoria. De fik serveret lidt til halsen, mens vi satte læbestiften inden vi skulle ind til gæsterne.

Anna, Emma og jeg gik ind og præsenterede os for mændene og bød dem velkommen. Vi startede med at præsenterer os selv en efter en, og kort fortælle hvad de kunne forvente i netop denne tid, de nu skulle være der.
Vi lagde ud med et spil, som vi havde lavet til lejligheden. Vi kom ret godt i gang, da de gentlemen var ret engagerede.

Da vi havde spillet i et stykke tid, og vi var kommet tættere på hinanden, begyndte det at blive sjovt, vi nussede mændene og vi kunne mærke deres bule i buksen blev større. Vi blev dog afbrudt af den smukke Viktoria, da bøfferne, som var tilberedt af vores helt egen mesterkok, smukke, storbarmede Jessica, var klar til at blive serveret. Så mens mine smukke medværtinder hentede maden, underholdte jeg mændene med spillet, indtil maden blev serveret. Mændene fik lov til at holde en pause fra spillet, imens de spiste deres bøffer. De så tilfredse ud og vi stod selvfølgelig rundt om de gentlemen og begyndte og forstyrre dem midt i deres bøf. Blowjobs givet både til højre og venstre. Det var top frækt at kunne lege med flere mænd, for det virkede til, de nød det helt vildt. Det gjorde hele oplevelsen meget sjovere. Vi var godt i gang med blowjobs og at tirrer gæsterne her og der, da en af vores søde gæster blev så ophidset at han insisterede på at Emma og jeg rykkede festen videre ind på et mere diskret værelse. Og da den anden gæst var fuld optaget og var i Annas kære hænder, valgte Emma og jeg at rykke videre til privatfesten :)

Det var en rigtig sjov oplevelse. Jeg glæder mig helt sikkert til vi får sat det næste arrangement op! Jeg håber på det bliver ligeså godt som dette :)

Og et stort tak til Hr. U, for at være med til at give en god oplevelse :)

Knus frække Gabriella


Den smukke Emma fortæller:

Vi nærmer os nu BØF og BLOWJOB dag (d. 14 marts) og jeg glæder mig helt vildt!

Det bliver mit allerførste sex party event, og jeg har høje forventinger. Vi har fundet på fræk underholdning og sexet servering, og det bedste af det hele er at jeg må lege med, og give dig det bedste blowjob du længe har drømt om..
Jeg elsker nemlig at give blowjob, så kan jeg lege med din pik, mærke dig, tirre dig og lade min tunge gå på oplevelse.. Forkæle din pik og kigge dig dybt i øjenene for at se at du nyder det lige så meget som jeg.. Mmmm
Men det skal heller ikke kun handle om blowjob, du bliver nemlig også serveret en lækker bøf med tilbehør, den bliver dog nok lidt svær at koncentrere sig om, når du først har set mine veninder og jeg.. Jeg tager nemlig ultra frækt lingeri på, strømper, stiletter og gør mig så lækker for dig, så du vil nyde synet af mig..
Dette event bliver en spændende ny og fræk oplevelse for mig, men det er også et event lige efter min smag. Jeg er en pige med stor appetit og behov for sex, jeg elsker det! Og selv om jeg i min hverdag på CAS ofte får nye frække oplevelser, så er jeg glad altid for at experimentere og udforske det frække univers. Til bøf og blowjob dag får jeg lov at klæde mig frækt ud og servicere dig og din pik, det jeg gør bedst og nyder mest. Så jeg føler mig som en heldig pige, og ikke mindst meget tændt på tanken om hvad der kommer til at ske.
Jeg ved humøret kommer til at være i top, fordi jeg skal være der sammen med de andre søde piger, men det aller bedste er at jeg kan forkæle frække dejlige mænd, der er lige så liderlige som jeg selv...

Knus frække Emma


En svensk gudinde på arbejde

Hi now im at "work" again...

I dont like to call it work here on Cassiopeia Stars, I like to call it vacation cuz im always realxing here, i come away from Sweden and I do what I love and need the most in my life-SEX! I just love the feeling of giving an orgasm, and to get one, that wonderful almost high feeling you get after an strong pumping orgasm is priceless. I love the variouse type of men who comes here, the fun variouse sex and i actually had some of my life best sex memories down here. This is really a place to fulfill your sexfantasies and not only yours, this is a place to fulfill my sexfantasies as well and thats why i love my "work", in what other place would I find all this i need?
I like so many different kind of way to do sex- from sweet intimate vanilla sex to the kinky stuff and to really get fucked everywhere, you know what I mean;) and I also love to try new things and ideas between the sheets.... or anywhere in the room actually and this is my perfect way to live out my sexuallity and my sexuall needs and fantasys! My point of weiw aboute sex is that it should be intense, passionated, messy, sweatty, fun, variouse and ALOT of pleasure! i Love to give pleasure i love to get pleasure....yea i just love pleasure. Right now im sitting down her and write and longing for another man to come down so I get more of that feeling- the more i get,the more i want and need ;) I'm longing to feel a mans touch, everywhere on my body, to touch and tease a manly body to see the erection grow harder and harder, to have some fingers inside me, feel the hardness inside me and the orgasm pumping in my throat. Yes its true- I cant get enought of sex ;) and now I'm looking forward to todays and evenings fun, hot pleasuring adventures.

Xoxo Jenna


En Gudindes oplevelser...

Nu er det jo sådan, at selv en gudinde fra tid til anden må holde ferie...

For denne Gudinde faldt valget på Amsterdam... Oh Jah.. tænker du, men Amsterdam har rent faktisk en hel vifte af af finkulturelle tilbud, som undertegnede Glædespige ønskede sig at stifte bekendskab med... Der er koncetgebau, van Gogh Museum, Neue Museum, biollige tulipan og amaryllis løg und so wider...

For ikke at glemme alle de fantastiske spisesteder... Og De røde Lygters Kvarter...

Forestil dig to veninder,,, På lang week-end... I Amsterdam... Og...Hvor det kulturelle pige-fnidder står skrevet i neon - Oversat til dansk betyder dét masser af museere, gode shoppingsmuligheder og super mad.... og et bitte lille kik på - siges næsten med hviskestemme - PIGERNE..........

Nu var der bare lige det, at undertegnet ikke HELT kunne nøjes med at kikke! "En gang pige, altid pige", er måske ikke helt sandt, men da det gik op for mig, at det blot var et spørgsmå om at følge en af de mange henvisninger, skilte, der sad overalt på husmurene langs kanalerne i "kvateret", så måtte jeg jo prøve... Ikke sandt?

En sød mand- bøsse- på kontoret, to plastikposer - Med et lagn og et håndklæde og to stk køkkenrulller - , og en del mønter senere, stod jeg i min første røde vindue, en tirsdag aften i oktober! Wauw! At smile, ægge, tale, smiger, hive sine mænd ind på den måde, er den rene fryd. Det er hårdt, og meget anderledes, end at få jer serveret på et søvfad, som hjemme på Østerbro....Men også fedt på den fede måde... Nu er jeg i den lykkelig situation, at jeg er super nærsynet og derfor ikke kan se et klap, uden briller... Metoden var derfor at fange et ansigt og håbe på det bedste.... Og lykken var, hvilket jeg først fandt ud af dagen efter, på min anden "Kulturel/Sociologiskeopdagelsestur", at det at smile og virke oprigtig, virkelig var måden.

For ser du, danske piger er billlige... Vi tager tøjet af uden ekstra betaling... ( Minus BH koster ekstra 20 Euro! "A fuck and a suck" = 50 Euro og tager max ti min.) Hvor dum kan man være!??? Besluttede dog at fortsætte med at være "dum", trods min polske nabo, der var dybt chockeret over min måde at arbejde på... og dybt bekymret over, at der ikke var nogen, der passede på mig og mine penge...

Danske piger er Dumme... Danske piger holder de bedste ferier... Behøver jeg at fortælle at ferien "kom til" at give et overskud... både på den ene og den anden måde... Minus 2 kilo på sidebenene trods suverene spisesteder, - I Wonder why? Minus søvn, plus lækkert legetøj, plus gode oplevelser og plus penge i pungen på sidste dagen...

Amsterdam er enhver piges drøm...

- Isabella