Nyheder

Så fik den kønne, unge, søde Emmalie endnu en velfortjent anmeldelse. Tjek den og giv dig selv en lægger, ægte oplevelse med den skønne.

Så kom der ny hotte billeder af den skønne Chantall. Fuuuck, hun er lækker og endnu mere lækker irl. Kom forbi til en uforglemmelig, vanedannende oplevelse hos den skønne.

Vi byder velkommen til smukke, søde, charmerende Julie, der med sine grønlandske gener går lige i både hjertet og banditten. Mød hende på hendes første vagt på Cassiopeia lørdag den 15. feb. Tag godt i mod hende.

Hold nu op, hvor det vrimler med nye debuterende pige. Smukke, smukke og vanvittig søde.
Vi byder velkommen til en verdensklasse babe 23 årige Melina, aller 1. vagt i branchen søndag den 9. feb., som tager dig med storm. Tyrkisk baggrund. Hende du aldrig troede du kunne score. Hjælp hende med en lækker debut.

Tjek lige dette guys! Så fik Chloe sin første, meget velfortjente anmeldelse. Vi kan kun sige: 'kom og oplev hende'. Du vil takke dig selv. Rigtig god fornøjelse.

Så drenge, så er skønne, smukke Naya tilbage på et ekslusivt gæstevisit torsdag den 23. jan. Vi er så glade over at byde hende velkommen. Tag godt i mod hende, så hun kommer tilbage. Rigtig god fornøjelse.

Vi er så glade for at byde Malou velkommen tilbage. Hun har været savnet af både kollegaer og gæster.
1. Vagt søndag den 19. jan. Rigtig god fornøjelse.

Vi byder velkommen til kønne, slanke 23 årige Alba, som er klar til frække fyres besøg. Sød, fræk, lettere flabet med en kæk humor. Det bliver ikke kedeligt. Mød Alba på hendes første vagt søndag den 12. jan. Tag godt i mod hende.

¨

Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Fik du ikke din Valentines date i hus? Så, kan vi være behjælpelige med din drømmepige. Vi er klar med varme og sødme i kærlig Valentines energi. Dagen er fyldt med piger, der har droppet deres date, for at opfylde dine ønsker om en dag i hjerternes tegn. Ring og bestil en tid, eller kom bare forbi. Vi glæder os til at fejre Valentines med dig <3

I det nye år sker der nye spændende ting hos Cassiopeia. Vi holder fast i de gamle traditioner og tilbyder nogle nye frække features. Kig ind her på siden i ny og næ for at følge med.

Noget af det første du kan gøre er at tilmelde dig vores kommende nyheds-sms tjeneste, som starter allerførst i det nye år.

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Torsdag d. 27. Februar 2020 kan du møde

7-10 Naya og Jaqueline
10-16 Naya og Jaqueline
16-22 Chloe og Salma
22-04 Claudia og Katharina