Nyheder

Så er der mere ungpigeguf i huset. Vi byder velkommen til debuterende, frække, cute 21-årige Emmalie, som har sin aller første vagt i branchen mandag den 17.sep. Tag godt imod hende

Wau, den smukke, søde, sprudlende Nadia har fået et god og velfortjent anmeldelse på Eroguide, som du kan læse på hendes profil. Tjek den og kig forbi på en af hendes vagter. Det vil du ikke fortryde.

‼️ATTENTION‼️- så er der kommet endnu en stjerne hos Cassiopeia. Lørdag den 8. september har vores nyeste stjerneskud - den sexede blondinebabe CAMILLE - sin første vagt - mød hende fra kl. 22 😍😍

Vi byder også velkommen til Vicky, som har sin 1. vagt hos os tirsdag den 4. sep 22 - 04. Sød, sjov, lattermild og sexy as hell. 28 år og mere end klar til dig. Tag godt imod hende.

Lækkert nyt til mandefolket :). Søde, uspolerede 22-årige Maja, berriger os med hendes søde væsen, sprøde krop og smukke ansigt. Kom og smag på endnu en babenyhed. 1. vagt tirsdag den 4. sep. 16 - 22. Tag godt imod hende

Mere nyt til drengene:). Vi byder velkommen til denne smukke, legesyge darling 21 årige Miriam, som har sin 1. vagt på Cassiopeia onsdag den 15. aug. 22 - 04. Tag godt imod hende

Vi er meget glade for at byde Nadia velkommen som en del af vores faste team. Fuck hun er smuk og dejlig.
Tjek hende ud til et brag af en oplevelse.

Så kom der flere smukke billeder af Josefine skønheden. Smuk på billeder, bedre irl.
Check selv og kig forbi hos den skønne.

Endnu flere billeder af sommer skønne tøser <3. Tjek lige lækkerierne på siden: Søde, kønne Josefine har fået sit første billede på. Hold op hun er dejlig <3. Flere er på vej.
Kig forbi til svedig sommersex med den skønne.


Vi siger bare HOT - HOT - HOT 😍 De to gudinder - LINE & LUNA - har fået nye billeder på deres profil😋skynd dig at tjekke dem og aflæg gudinerne et besøg - det vil du ikke fortryde❤️

Så er der igen nyt guf her i sommervarmen 😋. Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende, smukke, sprudlende, spanske 24 årige senorita, som har sin første vagt i branchen onsdag den 25. Juli for både de morgenfriske og natteravnene. Tag godt imod hende.

Så har den smukke og vanvittig søde Rinia fået nye billeder på. Hold nu op, der er dømt lækkerhed, wau!.
Nyd hendes hotte billeder og kom forbi til en drøm af en oplevelse.

Det glæder os at byder 2 af de nye boblere velkommen til Cassiopeias faste team. Velkommen Rinia, som er tilbage fra ferie på faste vagter fra den 18.juni. Velkommen Josefine, som fremover vil være at finde fast hver tirsdag aften.

Bemærk at Nicoline nu også har fast vagt fredag 8 - 16. Så er der plads til lidt flere hos den eftertragtede, smukke, fantastiske darling. Kom frisk!

Hold nu op, hvor det vrimler med nye lækre babes.
Vi byder velkommen til ualmindelige smukke, smilende, sexede Line, som har sin 1. vagthos os lørdag den 9. juni. Tag godt imod hende.

Se lige drenge, hvem der er tilbage. Sprulende, lattermilde, smukke Cille , som har været savnet af mange. Vi glæder os til at byde hende velkommen tilbage torsdag den 6. juni. Tag godt imod hende.
Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Ifølge kalenderen er det efterårets første måned men det betyder ikke, at vi ikke skal have masser af fræk lagengymnastik. Måske er det nu du skal udleve nogle af dine uartige fantasier med en af de frække gudinder?


Blid, dominans eller slavepige?
Hos Cassiopeia forsøger vi, at imødekomme alle de frække behov vores gæster har. Nogle er til blide kæresteoplevelser - andre er til godt klask i røven af en sexet babe - andre at booste deres maskulinitet med en fræk slavepige. Du kan under fanen ”Piger” i søgefunktionen se hvilke oplevelser som vores dejlige piger tilbyder.


Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Onsdag d. 19. September 2018 kan du møde

7-10 Natalie og Rinia
10-16 Natalie og Rinia
16-22 Louise og Nicoline
22-04 Miriam og Vicky