Nyheder

Endnu mere guf til drengene. Vi byder velkommen til sødeste, kønne fudlstandig debuterende 21- årige Savanna, som har sin første vagt på Cassiopeia tirsdag den 22. jan. Tag godt imod hende

Vores debuterende, smukke, storbarmede darling Stella synes det er så sjovt på lagnet og har haft de dejligst4e gæster, så hun har valgt at blive og har faste vager allerede tirsdag og fredag 16 - 22 og et lille vikariat mandag 8 - 16.
Få en uforglemmelig oplevelse hos denne skønne darling.

Så fik den ualmindelige skønne, storbarmede Frigga billeder på. Top lækre billeder, men endnu dejligere i virkeligheden. Kom forbi på hendes faste vagt mandag og få en uforglemmelig, varm oplevelse.

Vi byder velkommen til endnu en 'must try' debuterende skønhed. Kønne, søde, brandvarme, storbarmede Stella har sin første vagt i branchen fredag den 4. jan. Tag godt imod hende

Vores nye storbarmede ebonybabe har fået nye billeder. Hold nu op. Smuk, sweet og ægte babsedrøm i verdensklasse. Oplev hende på hendes faste vagter.

Tjek lige den smukke Jaquelines billeder ud. Wau, siger vi bare. Lækkert eye candy og endnu bedre irl.
Kig forbi på en af hendes vagter.

Så er der igen en super sexet, debuterende godte i hus. 1. Vagt lørdag den 15. Dec. Byd storbarmede, excotiske, ebonydarling Naomi velkommen og få en kick ass oplevelse i favnen af hendes ægte kæmpe bryster og hendes varme, søde væsen. Tag godt imod hende.

Det glæder os at byde søde, kønne, debuterende unge Emmalie velkommen til Cassiopeias faste team. Du vil kunne nyde denne godt hver tirsdag 16 - 22. Foto er bestilt og vil snart pryde siden, men ingen grund til at vente. Et besøg hos den skønne vil gøre dig godt :)

Så kom der lige et par nye lækre billeder på af den smukke Claudia. Tjek hende profil og lad dig forfører til et frækt, varmt besøg.

Så er der franske fristelser hos Cassiopeia😋 Direkte fra Paris kommer den uimodståelige Khya på gæstevisit - hold øje med vagtplanen og se hvornår du kan besøge hende😘

Dejlige Nicoline er tilbage på Cassiopeia😍Tjek vagtplanen og se hvornår du kan møde dejligheden💓💓

Så er der igen en ny stjerne hos Cassiopeia 🥰 Blondinebabe Claudia har første vagt hos Cassiopeia mandag den 3. december - kommer du forbi til en fræk hyrdetime hos denne smukke gudinde?😍😍

Så er den søde og unge Louise tilbage som gæstevisit på Cassiopeia. Hold øje med vagtplanen og se hvornår du kan møde den smukke😍😍

Så er endnu et nyt stjerneskud hos Cassiopeia💫Den smukke debuterende milf Frigga kan du nu møde hver mandag fra 16 - 22. Du vil ikke fortryde et besøg hos denne nordiske sexlystne gudinde😘

Så er der nyt igen under Cassiopeias stjerner. Tjek de 2 smukke, super søde engle ud Rebecca og Anastasia, som har deres 1. vagt på Cassiopeia i dag onsdag den 7. nov. 22 -04. Kom og tag deres Cassiopeia mødom i nattens mystery.
Tag godt imod dem begge.

Tjek lige vores nystartede gæstevisit Milf Kates forførende, smukke billeder, Wau!
Kom forbi og tjek ved selvsyn. Hun er bare lækker. Fræk som en slagterhund og varm som den hotteste Gudinde

Så er der middlertiddige billeder af smukke forførende, sprudlende Camille. Billeder fra fotografen kommer snart og mere goodies at blive opstemt af. Kom forbi den skønne. Hun er meget bedre IRL og så absolut et besøg værd.

Så er der hotte nye billedere af vores skønne Nadia - vi siger bare fræk, frækkere og frækkeste. Skyd dig at komme på besøg hos denne frække skønhed😍

Vi byder velkommen til smukke, karismatiske 33 årige Kate-milf, der debuterer i dette frække univers søndag den 6. okt. overloaded med begær. Tag godt imod hende.

Vi er glade for igen at byde smukke, populære Kimora velkommen som en del af det faste team på Cassiopeia. Kig forbi den skønne søndag dag og oplev selvm hvorfor hun er populær.

Det er lige så mundvandet løbet. Tjek lige den smukke Natalies nye billeder. Mindblowing og tro det, endnu smukkere i virkeligheden. Kig forbi den skønne og bliv fortryllet.

Så har skønheden Cille fået 2 flotte anmeldelser på Eroguide, som du kan læse på hendes profil. Du vil ikke fortryde en fræk hyrdetime hos hende - hun glæder sig til dit besøg😍

Så er der mere ungpigeguf i huset. Vi byder velkommen til debuterende, frække, cute 21-årige Emmalie, som har sin aller første vagt i branchen mandag den 17.sep. Tag godt imod hende

Wau, den smukke, søde, sprudlende Nadia har fået et god og velfortjent anmeldelse på Eroguide, som du kan læse på hendes profil. Tjek den og kig forbi på en af hendes vagter. Det vil du ikke fortryde.

‼️ATTENTION‼️- så er der kommet endnu en stjerne hos Cassiopeia. Lørdag den 8. september har vores nyeste stjerneskud - den sexede blondinebabe CAMILLE - sin første vagt - mød hende fra kl. 22 😍😍

Vi er meget glade for at byde Nadia velkommen som en del af vores faste team. Fuck hun er smuk og dejlig.
Tjek hende ud til et brag af en oplevelse.

Så kom der flere smukke billeder af Josefine skønheden. Smuk på billeder, bedre irl.
Check selv og kig forbi hos den skønne.

Endnu flere billeder af sommer skønne tøser <3. Tjek lige lækkerierne på siden: Søde, kønne Josefine har fået sit første billede på. Hold op hun er dejlig <3. Flere er på vej.
Kig forbi til svedig sommersex med den skønne.

Så er der igen nyt guf her i sommervarmen 😋. Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende, smukke, sprudlende, spanske 24 årige senorita, som har sin første vagt i branchen onsdag den 25. Juli for både de morgenfriske og natteravnene. Tag godt imod hende.

Så har den smukke og vanvittig søde Rinia fået nye billeder på. Hold nu op, der er dømt lækkerhed, wau!.
Nyd hendes hotte billeder og kom forbi til en drøm af en oplevelse.

Det glæder os at byder 2 af de nye boblere velkommen til Cassiopeias faste team. Velkommen Rinia, som er tilbage fra ferie på faste vagter fra den 18.juni. Velkommen Josefine, som fremover vil være at finde fast hver tirsdag aften.

Se lige drenge, hvem der er tilbage. Sprulende, lattermilde, smukke Cille , som har været savnet af mange. Vi glæder os til at byde hende velkommen tilbage torsdag den 6. juni. Tag godt imod hende.
















































Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.



Velkommen til Cassiopeia


TUSIND TAK for jeres deltagelse i årets julekalender ❤️ Og en stor tak til pigerne for at donere de flotte præmier❣️

Vi har nu trukket de heldige vindere som er:

Frankhansen 1978 - din præmie er: Køb en quickie og du får en cocktail hos KATHARINA

Blow69 - din præmie er: Køb en quickie og du får en cocktail hos CLAUDIA

SecretLover - din præmie er: En cocktail med dansk og græsk hos JAQUELINE

Uglen - din præmie er : 45 minutter blide former hos CHANTALL

Listige Svend - din præmie er : 30 minutter blide former eller dominans til ham hos RONJA.

Top Cat - din præmie er: Køb en quickie og du får en cocktail hos LAURA

Snestøvle - din præmie er: Køb en quickie og du får en cocktail hos CILLE

Jakse - din præmie er: Køb en quickie og du får en cocktail hos LOUISE

John den store - din præmie er : 30 minutter blide former hos KIMORA


Alle vinderne har modtaget en mail fra os som de bedes medbringe/fremvise ved indløsning af præmien.

Du kan indløse din præmie frem til 31. januar 2019.

I ønskes alle en fortsat god jul og et lykkebringende 2019 ❤️











Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Tirsdag d. 22. Januar 2019 kan du møde

7-10 Savanna og Jaqueline
10-16 Savanna og Jaqueline
16-22 Louise og Stella
22-04 Katharina og Emmalie