Nyheder

Vi er glade for at få forførende, smukke Salina som fast pige i huset. Mød hende hver fredag dag.
Velkommen til Salina.

Så kom der flere nye billeder fra skønne Luna. Kast et blik på hendes galleri, nyd hende og læg vejen forbi på en af hendes vagter.

Så har vi igen nyt i huset. Vi byder velkommen til unge, smukke, fuldstændig debuterende 21 årige Sascha, der har sin aller første vagt i branchen onsdag den 31. jan 22 - 04. Tag godt imod den skønne

Vi elsker at kunne præsenterer nye billeder. Tjek lækre Lunas sexede billede. Eyecandy siger vi bare. Flere er på vej.
Og...tjek smukke, hotte Nayas indbydende fotos. Får man lige lyst?
Kom forbi de 2 babes og nyd ægte forkælelse.

Der er mere nyt og lækkert til jer. Fredag den 26. jan. 8 - 16 byder vi velkommen til smukke, forførende stilfulde Salina.
Tag godt i mode hende.

Det glæder os at få besøg af Jennifer. En ultra sprød, sød, sexet Caribisk godte. Tag godt imod hende på hendes første vagt lørdag den 20. jan. 10 - 22

Vi er glade for at kunne byde sødeste, kønne Anna velkommen i vores faste team. Tjek hende ud på hendes faste vagter fredag dag og lørdag dag.

Så kom der fler billeder på af den skønne Lola. Nyd dem, kom i ogdt humør inden du lægger vejen forbi den skønne.

Så har den hotte, friske, frække Luna fået sin første anmeldelse. Vi er slet ikke i tvivl om der kommer mange flere.
Tjek hendes feed back på hendes profil under 'hvad har andre sagt' og læg vejen forbi til en lækker oplevelse.

Wau! Så kom der et foto på af den lækre, seksuelle godte Lola. Der er flere på vej. Tjek den lækre ud og kom forbi til en fræk oplevelse.

Den ultra hotte, sexede, smukke Ronja har været forbi fotografen og hendes billeder pryder nu siden. Tjek lige en lækkerbidsken. Kom forbi og oplev hende IRL.

Endnu en babe har fået billeder på. Tjek lige Jaquelines drop dead sexede billeder og varm op til en ultra lækker kæresteoplevelse hos den skønne

Så fik vores ufattelig smukke og skønne nystartede darlings faste vagter. Vi byder Natalie, Ronja og Lea velkommen til Cassiopeias faste team. Tag godt imod dem.

Nyt, nyt, nyt. Søde, kønne fuldstændig debuterende 21-årige Anna glæder sig til sin aller første vagt i branchen søndag 22 - 04. Tag godt imod denne lækre babe.
Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


VI FEJRE BØF OG BLOWJOB dag den 14. marts 2018

Classic:
Du og dine venner booker vores frække piger til bøffer og blowjob. I kan være op til 8 personer ved hvert bord. Hvis du bare kommer selv og synes det kunne være lidt frækt, at dele denne oplevelses med andre booker du dig bare ind i det tidsrum som passer med dig og så sikre vi, at du kommer i selskab med de frækkeste babes og andre at dele oplevelsen med. Pris: 1.200 kr.

Luksus:
Du booker en pige i dit eget værelse og får serveret en lækker bøf mens pigen forkæler dit kæreste eje. . Bemærk der er begrænset pladser til dette. Pris: 1.600 kr.

Den eksklusive:
Du booker arrangementet kun til dig selv og du vil blive forkælet af alle de frækkes babes mens du nyder en god bøf. Pris: 2.500 kr.

De overstående oplevelser kan bookes i følgende tidsrum: 12-15, 15-18 og 18-21.
Bemærk at der er begrænset pladser i hvert tidsrum.

Tilmelding:
Du tilmelder dig ved, at sende en mail til cassiopeia@cassiopeiastars.dk hvor du skriver hvilket tidsrum du ønsker at komme og om det skal være classic, luksus eller eksklusive. Tilmeldingen skal ske senest den 4. marts 2018. Du skal vil tilmelding også betale et depositum på 500 kr. som du kan komme forbi med inden den 4. marts. Din tilmelding er først gældende når der er indbetalt depositum. Når fristen for tilmelding er udløbet vil du modtage en mail fra os med hvilket tidspunkt du har fået inden for det ønsket tidsrum.Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Tirsdag d. 20. Februar 2018 kan du møde

7-10 Naya og Luna
10-16 Naya og Luna
16-22 Sif og Salina
22-04 Katharina og Sif

Se pigernes film

Eksklusivt interview

Her kan du læse eksklusive inteviews med pigerne: Rubi