Nyheder

Så er der middlertiddige billeder af smukke forførende, sprudlende Camille og kønne, søde sensuelle Miriam til en lille teaser. Billeder fra fotografen kommer snart og mere goodies at blive opstemt af. Kom forbi de 2 babes. De er meget bedre IRL og så absolut et besøg værd.

Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende 35 årige Sabrina, som springer på lagnet for at få styret sin vilde sexlyst. Køn, rund, dejlig og med et begær der vil give dig sex i særklasse.
1. vagt lørdag den 20. okt. 10 - 16. Tag godt imod hende.

Så er der hotte nye billedere af vores skønne Nadia - vi siger bare fræk, frækkere og frækkeste. Skyd dig at komme på besøg hos denne frække skønhed😍

Vi byder velkommen til smukke, karismatiske 33 årige Kate-milf, der debuterer i dette frække univers søndag den 6. okt. overloaded med begær. Tag godt imod hende.

Så er der igen nyt lækkert babefactor i huset. Vi byder velkommen til den sexede skønhed Milena, som har sin første vagt på Cassiopeia fredag den 6. okt. Tag godt imod hende.

Vi er glade for igen at byde smukke, populære Kimora velkommen som en del af det faste team på Cassiopeia. Kig forbi den skønne søndag dag og oplev selvm hvorfor hun er populær.

NY PIGE - søndag den 30. september byder vi chokobaben Jazzmin velkommen på sin først vagt. Du kan møde denne hotte skønhed fra 16-22😍😍😍

Det er lige så mundvandet løbet. Tjek lige den smukke Natalies nye billeder. Mindblowing og tro det, endnu smukkere i virkeligheden. Kig forbi den skønne og bliv fortryllet.

Så har skønheden Cille fået 2 flotte anmeldelser på Eroguide, som du kan læse på hendes profil. Du vil ikke fortryde en fræk hyrdetime hos hende - hun glæder sig til dit besøg😍

Så er der mere ungpigeguf i huset. Vi byder velkommen til debuterende, frække, cute 21-årige Emmalie, som har sin aller første vagt i branchen mandag den 17.sep. Tag godt imod hende

Wau, den smukke, søde, sprudlende Nadia har fået et god og velfortjent anmeldelse på Eroguide, som du kan læse på hendes profil. Tjek den og kig forbi på en af hendes vagter. Det vil du ikke fortryde.

‼️ATTENTION‼️- så er der kommet endnu en stjerne hos Cassiopeia. Lørdag den 8. september har vores nyeste stjerneskud - den sexede blondinebabe CAMILLE - sin første vagt - mød hende fra kl. 22 😍😍

Lækkert nyt til mandefolket :). Søde, uspolerede 22-årige Maja, berriger os med hendes søde væsen, sprøde krop og smukke ansigt. Kom og smag på endnu en babenyhed. 1. vagt tirsdag den 4. sep. 16 - 22. Tag godt imod hende

Mere nyt til drengene:). Vi byder velkommen til denne smukke, legesyge darling 21 årige Miriam, som har sin 1. vagt på Cassiopeia onsdag den 15. aug. 22 - 04. Tag godt imod hende

Vi er meget glade for at byde Nadia velkommen som en del af vores faste team. Fuck hun er smuk og dejlig.
Tjek hende ud til et brag af en oplevelse.

Så kom der flere smukke billeder af Josefine skønheden. Smuk på billeder, bedre irl.
Check selv og kig forbi hos den skønne.

Endnu flere billeder af sommer skønne tøser <3. Tjek lige lækkerierne på siden: Søde, kønne Josefine har fået sit første billede på. Hold op hun er dejlig <3. Flere er på vej.
Kig forbi til svedig sommersex med den skønne.

Så er der igen nyt guf her i sommervarmen 😋. Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende, smukke, sprudlende, spanske 24 årige senorita, som har sin første vagt i branchen onsdag den 25. Juli for både de morgenfriske og natteravnene. Tag godt imod hende.

Så har den smukke og vanvittig søde Rinia fået nye billeder på. Hold nu op, der er dømt lækkerhed, wau!.
Nyd hendes hotte billeder og kom forbi til en drøm af en oplevelse.

Det glæder os at byder 2 af de nye boblere velkommen til Cassiopeias faste team. Velkommen Rinia, som er tilbage fra ferie på faste vagter fra den 18.juni. Velkommen Josefine, som fremover vil være at finde fast hver tirsdag aften.

Se lige drenge, hvem der er tilbage. Sprulende, lattermilde, smukke Cille , som har været savnet af mange. Vi glæder os til at byde hende velkommen tilbage torsdag den 6. juni. Tag godt imod hende.
Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Private arrangementer
Skal du f.eks holde polterabend, firmafest, julefrokost eller noget helt andet kan du jo gøre det lidt ekstra frækt med et besøg hos os.

Ring eller skriv til os og vi hjælper med at arrangere det frække. Det kunne f.eks. være et frækt blowjob eller stripshow for dig alene eller for hele festen ;-)
— det er kun fantasien der sætter grænsen…


Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Onsdag d. 24. Oktober 2018 kan du møde

7-10 Rinia og Estelle
10-16 Rinia og Estelle
16-22 Kimora og Nadia
22-04 Vicky og Miriam