Nyheder

Vi byder velkommen til endnu en babe, du bare må i kanen med. Velkommen til smukke, internationale, legesyge 27 årige Pandora, der besøger os i uge 25. Første vagt hos os tirsdag den 18. juni.

Så kom der også lidt midlertidige billeder på af vores nye, søde, storbarmede debuterende Sofie.
Tjek hende ud og kig forbi. Hun er endnu sødere og kønnere IRL.

Vi byder velkommen til sødeste debuterende Sofie, som har sin aller første vagt på Cassiopeia den 9. juni. Tag godt i mod hende.

Vi byder velkommen til endnu en fantastisk svensk flicka. Annie Lilja e et must for kvalitetsbevidste gentlemen.
Smuk, sød og drop dead delikate. Hun har sin 1. vagt i Danmark og på Cassiopeia torsdag den 6. juni. Tag godt imod hende.

Vi byder også velkommen til kønne, forførende Madelaine, som starter hos os fredag den 24. maj med stor lyst og spænding. Tag godt imod hende

Vi er så glade for at byde smukke, smilende, frække, sensuelle Marie velkommen på faste vagter. Mød hende hver lørdag nat og som afløser på andre vagter. Tag rigtig godt imod hende.

Vi byder velkommen til endnu en skønhed. Fuldstændig debuterende, smukke, petite, 28 årige Marie har sin første vagt i branchen onsdag den 15. maj. Tag godt imod hende.

Tjek den skønne, unge Emmalies nye flotte billeder. Wau! sir vi bare. Hotte billeder, men endnu mere hotte i virkeligheden. Rigtig god fornøjelse

Vi er så glade for at kunne byde svenske Emma velkommen som fast pige i huset. Hun er at finde fast fra juni onsdage 16 - 04 i ulige uger. Tjek også vagtplanen for andre vagter hun hopper ind på og fornøj dig selv med hendes spændende hjemmeside.

Velkommen til ny spændende, fuldstændig debuterende køn pige 23 årige Juliet, har sin første vagt søndag den 12. maj. Hun glæder sig rigtig meget og det skal du bestemt også :). Tag godt imod hendeKlik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Søndag d. 16. Juni 2019 kan du møde

10-16 Ny pige og Chantall 
16-22 Sofie og Ny pige
22-04 Madelaine og Sofie