Nyheder

Så er der dømt det frækkeste nye gæstevisit i nat, den 14. marts. Skønne, sprøde, varmblodige, fuckable Bella er spændt op til lir'. Tag godt imod hende

Vi byder endnu en skønhed velkommen. Gå ikke glip af gudesmukke, mørke high class, storbarmede Leela, som har sin 1. vagt på Cassiopeia torsdag den 7. marts. Tag godt imod hende

Så kom der eye candy billeder på af fantastiske Cille. Tjek hendes smukke billeder ud og for fornøjelsen af hende IRL, som er endnu bedre.

Vi byder et varmt velkommen til debuterende milf Anna. Smuk, sød med en stor sexlyst. Hun har sin første vagt fredag den 1. marts. Vi har allerede aftalt faste vagter med hende og velforberedt, har hun fået skudt de hotteste billeder.
Tag et tjek på hendes billeder og kig forbi og få en verdensklasse oplevelse.

Har du set lauras vanvittig hotte billeder. Lige til at savle over. Kom forbi og oplev hende. Smuk på billeder, men endnu smukkere i virkeligheden.

Så fik Emmalie også et par midlertidige billeder på. Wau! Tjek lige en lække krop og et par, flotte, lange veldrejede ben.
Gå ikke glip af et besøg hos den skønne

Det søde, kønne, unge Emmalie har fået en velfortjent anmeldelse. Læs den på hendes profil og kom forbi oplev hendes søde væsen selv.

Vi er meget begejstede for at have dejlige Amanda, som fast pige i huset igen. Mød hende hver tirsdag 16 - 22.

Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende, vanvittig smukke, stilfuldt 24 årige Malou, som har sin aller første vagt i branchen lørdag den 9. Feb. Tag godt imod hende.

Velkommen til endnu en fuldstændig debuterende stjerne. 21-årige petite, kønne, søde Ina har sin aller første vagt i branchen onsdag den 6. feb. Tag godt imod hende.Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Så har vi igen strøm og det er igen muligt at komme igennem til os på tlf.

Vi ses på Cassiopeia

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Torsdag d. 21. Marts 2019 kan du møde

7-10 Luna og Jaqueline
10-16 Luna og Jaqueline
16-22 Jaqueline og Laura
22-04 Leela og Katharina