Nyheder

Sig velkommen til fuldstændig debuterende, søde, kønne babydoll 24 årige Emma, som har sin aller 1. vagt i branchen fredag den 3. juli. Tag godt i mod hende.

Det glæder os at Louise igen er en del af vores team. Vi ved der også er mange af vores gæster der er begejstrede.
Se hendes flotte billeder og kom forbi til big time hygge på lagnet.

Velkommen til fuldstændig debuterende, søde, smukke, latina babe Camila, som har sin aller første vagt i branchen lørdag den 20. juni. Tag godt i mod hende.

Så kom der billeder på af den vanvittig smukke Malou. Lad mundvandet løbe, mens du nyder hendes smukke billeder og kom forbi og oplev hende endnu smukkere irl. Rigtig god fornøjelse.

Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende. Søde, kønne 38 årige, storbarmede milf, Nora, som har sin aller 1. vagt i branchen tirsdag den 2. juni. Hun er vildt spændt på at møde jer fyre til fræk sex.

Wau og mums, det er lige så mundvandet løber. Tjek søde, kønne Emmalies nye, flotte billeder og kig forbi hende, når hun har vagt og oplev den skønne irl. Rigtig god fornøjelse

Scarlet elsker sit job på Cassiopeia og er nu fast pige i huset. Det er vi så glade og taknemmelige for.
Velkommen til smukke. Tag godt imod hende

Så er der dømt fuldstændig, debuterende guf til drengene, når søde, kønne, storbarmede 24-årige Scarlet springer ud, som kælen kitty-kat til din store fornøjelse. Mød hende på hendes aller første vagt torsdag den 7. maj frisk som duggen.

Søde, smukke hotte Claudia har fået en velfortjent anmeldelse på vores gæstebog. Tjek den ud og lad dig inspirere til at kigge forbi den skønne. Rigtig god fornøjelse.

Så fik den kønne, unge, søde Emmalie endnu en velfortjent anmeldelse. Tjek den og giv dig selv en lækker, ægte oplevelse med den skønne.

Så kom der ny hotte billeder af den skønne Chantall. Fuuuck, hun er lækker og endnu mere lækker irl. Kom forbi til en uforglemmelig, vanedannende oplevelse hos den skønne.

Hold nu op, hvor det vrimler med nye debuterende pige. Smukke, smukke og vanvittig søde.
Vi byder velkommen til en verdensklasse babe 23 årige Melina, aller 1. vagt i branchen søndag den 9. feb., som tager dig med storm. Sydlandsk baggrund. Hende du aldrig troede du kunne score. Hjælp hende med en lækker debut.
¨

Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


NYT, NYT, NYT! Nu kan du også få en Cassiopeia pige bragt lige til døren. Fra dd. kører vi også escort. Ring til os på 3555 2014 for at høre, hvem du kan hygge dig med i dag.

NYT NYT NYT

Nu kan du blive førstevælger til din favoritpige.
Få nyheder om dine yndlingspiger før alle andre. Når hun får nye billeder, har ekstra gode tilbud, nyt lingeri, lak, læder etc. Få en sms når i dag er dagen, hvor der skal prøves noget nyt af eller hun spontant tager en ekstra vagt eller lign.
Kort fortalt: Få en VIP besked 

Det kan du nu - direkte på din telefon. 

Send en SMS til 1277 med teksten CPS mellemrum og pigens navn, så får du en SMS tilbage når hun har nyt og/eller tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at sende CPS mellemrum pigens navn og AFMELD hvis du ikke længere ønsker at modtage.

Vi fører Cassiopeia ind i en moderne tidsalder hvor tingene sker her og nu. Vi lægger ud med at tilbyde dig at komme foran i køen og få lidt positiv særbehandling.

Vi er super spændte og begejstrede over at kunne servicere dig på en helt ny måde. Det er nyt for os med SMS tjeneste, så vi vil blive rigtigt glade for masser af feedback fra jer. Send os en email eller skriv i gæstebogen hvis du har idéer til hvordan vi kan gøre vores SMS tjeneste endnu bedre.

Ønsker du f.eks. at modtage SMS om debuterende piger så skriver du:
CPS DEBUTERENDE
og sender det til telefonnummeret 1277

CPS NYE hvis du ønsker at modtage besked når vi har nye piger på Cassiopeia
CPS ALT hvis du ønsker at modtage besked om alt og fra alle piger når de har tilbud eller andet.

Du kan naturligvis tilmelde dig alle Cassiopeias piger.
Eksempelvis:
CPS CHANTALL

Alle beskeder sendes til 1277
Svar kommer fra afsenderen CPS

Små og store bogstaver er uden betydning.

Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen pigerne på Cassiopeia

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Mandag d. 6. Juli 2020 kan du møde

7-10 Chantall  og Louise
10-16 Chantall  og Louise
16-22 Chantall  og Saphira
22-04 Camila og Nora