Nyheder

Wau! Så er der dømt kvalitet. Anita har fået fantastisk feed back på sin aller første vagt. Tjek de positive ord på hendes profil og læg vejen forbi til en lækker oplevelse med en smuk babe.

Vi byder velkommen til endnu en debutant. Mød den smukke, varme, forførende, big boobs darling 25 årige Anita, som har sin aller første vagt i branchen tirsdag den 17. april 16 - 22. Tag godt imod hende

Vi elsker feed back og bliver så glade, når vores gæster får gode oplevelser hos os.
Læs godt nyt fra folket:) 'hvad andre har sagt om' Naya, Emma og Chantall. 3 stjerner der høster fantastisk feed back af en årsag. Læg vejen forbi og få en feeed oplevelse.

Vi byder velkommen til debuterende, smilende, varme, kønne, sexsultne Amery, som har sin aller første vagt i branchen lørdag den 31. marts. Tag godt imod hende

Tjek lige Melanies sexede billeder. Det er lige så mundvandet løber. Hot på billeder, men endnu hottere IRL. Hold øje med vagtplanen og kom forbi, når hun har vagt.

Vi byder velkommen til en ny stjerne i huset. Velkommen til denne godte af en babydoll modell, 21-årige Lilly, som har sin 1. vagt på Cassiopeia onsdag den 21. marts. Tag godt imod hende.

Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Vi takker alle deltagerne til Bøf og Blowjob dag. Det var en fantastisk dag med fuld fart, fest og ballade og masser af blæs og bøf. Pigerne var i hopla, ligeså var gæsterne. Vi ser allerede frem til næste års event.
Læs med her og genoplev dagen. Var du ikke med, så er der en teaser til næste års B@B dag

https://side6.dk/6-nyt/boefblow-var-stor-succes-paa-bordellet/7080186

https://nytomsex.dk/saa-vild-var-min-boefblowfest-paa-bordellet/

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Fredag d. 20. April 2018 kan du møde

Se pigernes film

Eksklusivt interview

Her kan du læse eksklusive inteviews med pigerne: Emma