Nyheder

Skønne, debuterende storbarmede Clara har fået smukke, velfortjente ord med på vejen allerede på hendes 1. vagt. Læs i gæstebogen, eller på hendes profil og skynd dig afsted og oplev hende IRL.

Så drenge, er vores dejlige, søde, kønne Amanda tilbage på pinden. Vi er meget glade for at have hende i huset igen og vi ved mange gæster bliver glade. Rigtig god fornøjelse

Vi byder velkommen til endnu en smuk debutant. 24 årige modelhøje, naturlige, storbarmede, bikinibarberede Clara glæder sig til at lege og hygge med alle jer frække fyre. 1. vagt i branchen onsdag den 21. okt. Tag ogdt imod den skønne.

Tjek den nye guddommelige smukke Angis billeder, der pryder siden. Nyd dem og kom forbi og oplev hende. Du vil ikke fortryde. Rigtig god fornøjelse

Så er det endnu en skønhed der springer ud og har sin debut på Cassiopeia torsdag den 8. okt. Søde, vanvittig smukke, charmerende, sexede 24. årige Angi glæder sig til at gi' og få en masse dejlig opmærksomhed og sex.
Tag godt imod hende.

Så kom der smukke, smukke billeder af den underskønne studine lækkermås Alice. Nyd hendes billeder som opvarmning til et besøg, du ikke vil fortryde. Rigtig god fornøjelse

Velkommen til søde, kønne, charmerende 24 årige blonde Tine, som forfører dig med ungpigesmil og frækhed. 1. vagt søndag den 6. sep. Tag godt imod hende

Velkommen tilbage smukke Laura på et frækt gæstevisit onsdag den 19. aug. 16 - 22. Skynd dig at book tid.

Velkommen til fuldstændig debuterende 21-årige, søde, kønne girls next door, Alice, som har sin aller første vagt i branchen tirsdag den 11. aug. 10 - 16. Tag godt imod hende.


¨

Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


NYT, NYT, NYT! Nu kan du også få en Cassiopeia pige bragt lige til døren. Fra dd. kører vi også escort. Ring til os på 3555 2014 for at høre, hvem du kan hygge dig med i dag.

NYT NYT NYT

Nu kan du blive førstevælger til din favoritpige.
Få nyheder om dine yndlingspiger før alle andre. Når hun får nye billeder, har ekstra gode tilbud, nyt lingeri, lak, læder etc. Få en sms når i dag er dagen, hvor der skal prøves noget nyt af eller hun spontant tager en ekstra vagt eller lign.
Kort fortalt: Få en VIP besked 

Det kan du nu - direkte på din telefon. 

Send en SMS til 1277 med teksten CPS mellemrum og pigens navn, så får du en SMS tilbage når hun har nyt og/eller tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at sende CPS mellemrum pigens navn og AFMELD hvis du ikke længere ønsker at modtage.

Vi fører Cassiopeia ind i en moderne tidsalder hvor tingene sker her og nu. Vi lægger ud med at tilbyde dig at komme foran i køen og få lidt positiv særbehandling.

Vi er super spændte og begejstrede over at kunne servicere dig på en helt ny måde. Det er nyt for os med SMS tjeneste, så vi vil blive rigtigt glade for masser af feedback fra jer. Send os en email eller skriv i gæstebogen hvis du har idéer til hvordan vi kan gøre vores SMS tjeneste endnu bedre.

Ønsker du f.eks. at modtage SMS om debuterende piger så skriver du:
CPS DEBUTERENDE
og sender det til telefonnummeret 1277

CPS NYE hvis du ønsker at modtage besked når vi har nye piger på Cassiopeia
CPS ALT hvis du ønsker at modtage besked om alt og fra alle piger når de har tilbud eller andet.

Du kan naturligvis tilmelde dig alle Cassiopeias piger.
Eksempelvis:
CPS CHANTALL

Alle beskeder sendes til 1277
Svar kommer fra afsenderen CPS

Små og store bogstaver er uden betydning.

Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen pigerne på Cassiopeia

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Onsdag d. 28. Oktober 2020 kan du møde

7-10 Maja og Clara
10-16 Maja og Clara
16-22 Naya og Clara
22-04 Maja