Nyheder

Så har den hotte, friske, frække Luna fået sin første anmeldelse. Vi er slet ikke i tvivl om der kommer mange flere.
Tjek hendes feed back på hendes profil under 'hvad har andre sagt' og læg vejen forbi til en lækker oplevelse.

Wau! Så kom der et foto på af den lækre, seksuelle godte Lola. Der er flere på vej. Tjek den lækre ud og kom forbi til en fræk oplevelse.

Den ultra hotte, sexede, smukke Ronja har været forbi fotografen og hendes billeder pryder nu siden. Tjek lige en lækkerbidsken. Kom forbi og oplev hende IRL.

Endnu en babe har fået billeder på. Tjek lige Jaquelines drop dead sexede billeder og varm op til en ultra lækker kæresteoplevelse hos den skønne

Så fik vores ufattelig smukke og skønne nystartede darlings faste vagter. Vi byder Natalie, Ronja og Lea velkommen til Cassiopeias faste team. Tag godt imod dem.

Nyt, nyt, nyt. Søde, kønne fuldstændig debuterende 21-årige Anna glæder sig til sin aller første vagt i branchen søndag 22 - 04. Tag godt imod denne lækre babe.

Det glæder os meget at den kønne, skønne, sexede Lola også er blevet en fast del af Cassiopeias faste team. Kom og leg med den skønne lørdag dag og mandag nat. Vi byder Lola velkommen.

Der er dømt endnu mere nyt og spændende på Cassiopeia. Søde, kønne debuterende 21 årige Lea har sin første vagt i branchen søndag den 3. dec. Ligeledes starter den varmblodige, smukke darling 27-årige Veronica. En buffét af kvinde, lige til at ta'. Første vagt på Cassiopeia den 3. dec.
Tag godt i mod de skønne babes. De glæder sig til fest og farver med frække fyre.

Så har Kayla og Laura fået faste vagter. Det er vi meget begejstrejde over. Vi byder dem velkommen til Cassiopeias faste dream team.

Den smukke, livsglade babe Luna har fået et par midlertiddige billeder på. Smuk, lækker og hot.
Tjek hende lige ud og kom og oplev sol, måne og stjerner i selskab med en babe af en ungpige.

Jaqueline og Luna er så begejstrede for deres nye job, så de er kommet fast på vagtplanen. Vi byder dem velkommen til Cassiopeias faste team.

Igen i morgen lørdag den 18. starter en sprød, køn, spændt debutant. Byd velkommen til søde, sexede, smukke 22 årige Lola, som har sin aller første vagt i branchen.

Så er der mere nyt til jer. Vi varmer op til Julen. Byd debuterende smukke, varme, elegante 32-årige Jaqueline velkommen. Mød hende på hendes aller første vagt fredag den 17. nov.


Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Tak til alle som var en del af årets julekalender - vi glæder os allerede til næste år. Glædelig jul fra alle os på Cassiopeia :-). Vi smider også en tak til de piger der har doneret gaver til kalenderen. Tak til: Amanda, Annabelle, Chantall, Emma, Helene, Jaqueline, Kayla, Lola, Louise, Luna, Nathalie, Naya, Ronja, Sif og Candy.

Som flere af vores gæster sikkert har bemærket, så har vi de sidste par måneder haft et nyhedsbrev liggende på Cassiopeia. Ønsker du nyhedsbrevet sendt til din mail, så du kan være på forkant med Cassiopeias nyheder, eller er det en udfordring for dig at komme på vores hjemmeside og derfor ønsker at få nyhederne på mail, så har vi oprettet en anonym mail-adresse til formålet. Smid os en mail på Cassiopeia@cassiopeiastars.dk, så får du nyhederne direkte i din inboks.

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Tirsdag d. 16. Januar 2018 kan du møde

7-10 Luna og Naya
10-16 Luna og Naya
16-22 Sif og Anna
22-04 Katharina og Sif