Nyheder

Så er der igen en super sexet, debuterende godte i hus. 1. Vagt lørdag den 15. Dec. Byd storbarmede, excotiske, ebonydarling Naomi velkommen og få en kick ass oplevelse i favnen af hendes ægte kæmpe bryster og hendes varme, søde væsen. Tag godt imod hende.

Det glæder os at byde søde, kønne, debuterende unge Emmalie velkommen til Cassiopeias faste team. Du vil kunne nyde denne godt hver tirsdag 16 - 22. Foto er bestilt og vil snart pryde siden, men ingen grund til at vente. Et besøg hos den skønne vil gøre dig godt :)

Så kom der lige et par nye lækre billeder på af den smukke Claudia. Tjek hende profil og lad dig forfører til et frækt, varmt besøg.

Så er der franske fristelser hos Cassiopeia😋 Direkte fra Paris kommer den uimodståelige Khya på gæstevisit - hold øje med vagtplanen og se hvornår du kan besøge hende😘

Dejlige Nicoline er tilbage på Cassiopeia😍Tjek vagtplanen og se hvornår du kan møde dejligheden💓💓

Så er der igen en ny stjerne hos Cassiopeia 🥰 Blondinebabe Claudia har første vagt hos Cassiopeia mandag den 3. december - kommer du forbi til en fræk hyrdetime hos denne smukke gudinde?😍😍

Så er den søde og unge Louise tilbage som gæstevisit på Cassiopeia. Hold øje med vagtplanen og se hvornår du kan møde den smukke😍😍

Så er endnu et nyt stjerneskud hos Cassiopeia💫Den smukke debuterende milf Frigga kan du nu møde hver mandag fra 16 - 22. Du vil ikke fortryde et besøg hos denne nordiske sexlystne gudinde😘

Så er der nyt igen under Cassiopeias stjerner. Tjek de 2 smukke, super søde engle ud Rebecca og Anastasia, som har deres 1. vagt på Cassiopeia i dag onsdag den 7. nov. 22 -04. Kom og tag deres Cassiopeia mødom i nattens mystery.
Tag godt imod dem begge.

Tjek lige vores nystartede gæstevisit Milf Kates forførende, smukke billeder, Wau!
Kom forbi og tjek ved selvsyn. Hun er bare lækker. Fræk som en slagterhund og varm som den hotteste Gudinde

Så er der middlertiddige billeder af smukke forførende, sprudlende Camille. Billeder fra fotografen kommer snart og mere goodies at blive opstemt af. Kom forbi den skønne. Hun er meget bedre IRL og så absolut et besøg værd.

Så er der hotte nye billedere af vores skønne Nadia - vi siger bare fræk, frækkere og frækkeste. Skyd dig at komme på besøg hos denne frække skønhed😍

Vi byder velkommen til smukke, karismatiske 33 årige Kate-milf, der debuterer i dette frække univers søndag den 6. okt. overloaded med begær. Tag godt imod hende.

Vi er glade for igen at byde smukke, populære Kimora velkommen som en del af det faste team på Cassiopeia. Kig forbi den skønne søndag dag og oplev selvm hvorfor hun er populær.

Det er lige så mundvandet løbet. Tjek lige den smukke Natalies nye billeder. Mindblowing og tro det, endnu smukkere i virkeligheden. Kig forbi den skønne og bliv fortryllet.

Så har skønheden Cille fået 2 flotte anmeldelser på Eroguide, som du kan læse på hendes profil. Du vil ikke fortryde en fræk hyrdetime hos hende - hun glæder sig til dit besøg😍

Så er der mere ungpigeguf i huset. Vi byder velkommen til debuterende, frække, cute 21-årige Emmalie, som har sin aller første vagt i branchen mandag den 17.sep. Tag godt imod hende

Wau, den smukke, søde, sprudlende Nadia har fået et god og velfortjent anmeldelse på Eroguide, som du kan læse på hendes profil. Tjek den og kig forbi på en af hendes vagter. Det vil du ikke fortryde.

‼️ATTENTION‼️- så er der kommet endnu en stjerne hos Cassiopeia. Lørdag den 8. september har vores nyeste stjerneskud - den sexede blondinebabe CAMILLE - sin første vagt - mød hende fra kl. 22 😍😍

Vi er meget glade for at byde Nadia velkommen som en del af vores faste team. Fuck hun er smuk og dejlig.
Tjek hende ud til et brag af en oplevelse.

Så kom der flere smukke billeder af Josefine skønheden. Smuk på billeder, bedre irl.
Check selv og kig forbi hos den skønne.

Endnu flere billeder af sommer skønne tøser <3. Tjek lige lækkerierne på siden: Søde, kønne Josefine har fået sit første billede på. Hold op hun er dejlig <3. Flere er på vej.
Kig forbi til svedig sommersex med den skønne.

Så er der igen nyt guf her i sommervarmen 😋. Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende, smukke, sprudlende, spanske 24 årige senorita, som har sin første vagt i branchen onsdag den 25. Juli for både de morgenfriske og natteravnene. Tag godt imod hende.

Så har den smukke og vanvittig søde Rinia fået nye billeder på. Hold nu op, der er dømt lækkerhed, wau!.
Nyd hendes hotte billeder og kom forbi til en drøm af en oplevelse.

Det glæder os at byder 2 af de nye boblere velkommen til Cassiopeias faste team. Velkommen Rinia, som er tilbage fra ferie på faste vagter fra den 18.juni. Velkommen Josefine, som fremover vil være at finde fast hver tirsdag aften.

Se lige drenge, hvem der er tilbage. Sprulende, lattermilde, smukke Cille , som har været savnet af mange. Vi glæder os til at byde hende velkommen tilbage torsdag den 6. juni. Tag godt imod hende.
















































Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.



Velkommen til Cassiopeia


Traditionen tro er der igen julekalender på Cassiopeia 🎄🎄

Der vil hver dag være et spørgsmål her på hjemmesiden om Cassiopeia - alle svar kan findes på vores hjemmeside www.cassiopeiastars.dk. Send dit svar på dagens spørgsmål til cassiopeia@cassiopeiastars.dk. Pr. hvert rigtigt svar du sender (du kan kun sende et svar pr. dag) har du et lod i julekrukken. Den 25. december trækker en af de frække nissepiger de heldige vindere :-) Der er mange frække præmier - tør du lade være med at deltage?🎁
Husk at opgive et nickname som vi kan bruge når vi offentliggøre de heldige vindere.


Held og lykke 😘


Det rigtige svar 18 . december var: Ja Cassiopeia har en gæstebog på hjemmesiden.

Dagens spørgsmål er:

Mange elsker små ungpigebryster - hvor mange af vores piger har en A skål?

1. 1
2. 2
3. 3












Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Onsdag d. 19. December 2018 kan du møde

7-10 Natalie og Nicoline
10-16 Natalie og Nicoline
16-22 Naomi og Kimora
22-04 Louise og Naomi